Ciolacu trece tot guvernul pe Dacia. Premierul a vizitat uzina de la Mioveni apoi și-a anunțat decizia
Ciolacu trece tot guvernul pe Dacia. Premierul a vizitat uzina de la Mioveni apoi și-a anunțat decizia

Ciolacu trece pe Dacia. Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că le va cere membrilor guvernului ca de acum să se deplaseze cu mașini Dacia, în cadrul programului „Rabla”, pentru reînnoirea parcului auto, promovând achiziția de mașini produse local.

Premierul a subliniat că preferă susținerea mașinilor produse în România printr-un program precum „Rabla”, prioritate având mașinile verzi. De asemenea, premierul a menționat că pe viitor va folosi doar mașini de serviciu produse de Uzina Dacia de la Mioveni, declarând că mașina sa, în calitate de prim-ministru, va fi Dacia Duster. El a subliniat importanța ca imaginea Guvernului României să fie asociat principalului producător auto din țară.

Fac un anunţ foarte clar. Din acest moment, Guvernul României şi premierul României vor folosi un singur brand, respectiv Dacia. Brandul Guvernului României trebuie să fie principalul producător de autoturisme. Maşina mea, ca şi prim-ministru, din acest moment va fi Dacia Duster. Cred că aşa este corect în orice stat democratic şi în orice economie. Cum în Franţa maşina guvernului şi maşina autorităţilor este Renault, în România maşina autorităţilor şi a primului ministru trebuie să fie Duster. Am avut o mare plăcere să aflu că tot designul, toată concepţia, de la tot sistemul electronic, sunt toate creaţia unor români”, a spus premierul Ciolacu, potrivit B1TV.

Premierul Ciolacu a evidențiat nivelul de tehnologie și organizare din cadrul uzinei Dacia de la Mioveni și a subliniat impactul pozitiv pe care-l are această unitate asupra economiei României. De asemenea, a menționat că primele sale experiențe în achiziționarea unei mașini au fost legate de Dacia.

Îi povesteam domnului CEO pe Europa cum am stat două zile în Pitești ca să cumpăr o Dacia. Că trebuia să stai la o coadă. Întotdeauna exista și un intermediar care te întreba cu nonșalanță dacă vrei bord de CN sau ce culoare vrei. Tu, îi spuneai: vreau și bord de CN. Bineînțeles că după două zile de așteptări, că trebuia să stai să și plătești hotel și pierdeai bani, de fapt, cumpărai ce îți dădea. Dar așa am cumpărat eu prima Dacie, fără bord de CN” și-a amintit Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *