ciprian ciucu

Surse politice au precizat pentru Gândul că între președintele PNL București, Ciprian Ciucu, și șeful PNL – premierul Nicolae Ciucă, ar exista un conflict. Totul ar pleca de la faptul că la ședința în care s-a votat bugetul Capitalei, premierul le-ar fi cerut consilierilor să nu aprobe bugetul lui Nicușor Dan, iar președintele PNL București a intervenit peste șeful lui de partid și a cerut contrariul. În consecință, Ciprian Ciucu nu ar mai fi dorit de către premier pentru șefia PNL București.

Potrivit surselor Gândul, înainte de ședința Consiliului General al Municipiului București din data de 3 februarie, în care s-a votat bugetul Capitalei, Nicolae Ciucă l-ar fi pus pe unul dintre șefii PNL să-i sune pe consilierii partidului din CGMB și le-ar fi transmis ordinul să nu voteze bugetul lui Nicușor Dan.

Exact înaintea ședinței în care s-a votat bugetul Capitalei, a sunat însă Ciprian Ciucu, care le-a transmis consilierilor PNL să voteze bugetul, dar cu amendamente propuse de liberali.

Practic, Ciprian Ciucu ar fi trecut peste ordinul șefului cel mare, Nicolae Ciucă, dar totodată a reușit să-l ajute pe Nicușor Dan, în ciuda faptului că nu are o relație foarte bună cu primarul general.

În aceste condiții, potrivit surselor Gândul, Ciprian Ciucu nu ar mai fi în grațiile liderului PNL.

Ciprian Ciucu: „Nu este adevărat”

Contactat de jurnaliștii Gândul, Ciprian Ciucu susține că președintele de partid nu a intervenit în problemele CGMB.

„Nu este adevărat, președintele nu se bagă în problemele Consiliului. Și nici nu am un conflict cu domnia sa. În ceea ce privește bugetul, eu i-am cerut lui Nicușor Dan cele 10 puncte, pentru care nu aveau toate finanțare în buget. În consecință, am cerut bani mai mulți prin amendamente. Asta a fost discuția mea cu colegii din CGMB înainte de ședință”, a declarat Ciprian Ciucu pentru Gândul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *