Directorul economic DSP Arad și-a atacat colegii cu un spray paralizant și un aparat cu electroșocuri. Scandalul a durat minute în șir, și s-a încheiat la secția de Poliție. La DSP Arad există o atmosferă conflictuală de mai mult timp, avându-l în centru pe directorul economic.

Directorul economic tocmai se întorsese dintr-un concediu, pe care şi-l luase din acelaşi motiv: scandalurile interminabile cu colegii.

Directorul n-a revenit mai calm la serviciu, ci a explodat „Am primit sesizările din partea lor, privind abuzul sau un comportament neadecvat la locul de muncă, al domnului director economic, din cadrul instituţiei”, a declarat Otinel Şandru, lider de sindicat, potrivit B1TV.

Probleme au fost de vreo trei-patru luni, încontinuu. S-a sesizat şi la minister. Așteaptă răspuns, dar văd că nimeni nu face nimic”, a declarat Paul Petraşcu din cadrul DSP Arad.

Bărbatul a venit înarmat cu un spray şi un aparat cu electrosocuri. Iar un simplu „bună dimineaţa” i-a fost suficient să sară la bătaie.

Tu să nu mă mai saluţi, că eşti un gunoi! A început să mă jignească cu diferite vorbe pe care nu pot să le reproduc”, a spus Petrașcu.

Scânteia care a pornit conflictul a fost confirmată de o altă persoană din conducere. „De la un simplu salut pe care i l-a adresat, a început un adevărat scandal. A început să-i adreseze diferite injurii. Să-l jignească”, a declarat Gabriela Moţ, DSP Arad.

Bărbatul nu s-a oprit nici când au venit superiorii săi. Poliţiştii au deschis pe numele directorului un dosar penal pentru utilizarea sprayului și a aparatului cu electroșocuri în sediul instituției.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *