Clotilde Armand a depus jurământul: „Gunoiul trebuie aruncat la tomberon. Stop pilelor, stop corupției, stop birocrației”
Actualitate

Clotilde Armand a depus jurământul: „Gunoiul trebuie aruncat la tomberon. Stop pilelor, stop corupției, stop birocrației”

Clotilde Armand a depus azi jurământul, la mai bine de o lună de la alegerile locale din 27 septembrie. Noul primar al Sectorului 1 al Capitalei a spus că se va ghida după trei principii: „Stop pilelor, stop corupției, stop birocrației”.

„De azi, nu uitați, noi toți avem o datorie față de români – trebuie ca primăria să funcționeze 100% pentru cetățeni. Cunosc problemele sectorului 1 și cauzele acestei administrații defectuoase. Am fost consilier local timp de trei ani și m-am luptat să îndrept ceea ce era nedrept pentru democrația noastră. Trebuie să lăsăm orgoliile politice la o parte și să realizăm proiectele deja votate și aprobate. Cetățenii s-au săturat de jaf, de combinații și de promisiuni”, a spus Clotilde Armand, potrivit Digi 24.

„O curățenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preș. Gunoiul trebuie aruncat la tomberon. Ne vom ghida după trei principii – stop pilelor, stop corupției, stop birocrației”, a adăugat noul primar al Sectorului 1 al Capitalei.

Clotilde Armand a depus jurământul de primar cu formula religioasă „Așa să îmi ajute Dumnezeu!”
Clotilde Armand a optat, spre deosebire de consilierii USR PLUS, să rostească formula religioasă de încheiere „Așa să îmi ajute Dumnezeu!”.

„Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor Sectorului 1 al municipiului București. Așa să îmi ajute Dumnezeu”, a rostit Clotilde Armand.

Consilierii USR PLUS au ales să depună jurământul fără formula religioasă „Așa să îmi ajute Dumnezeu!”.

Nicușor Dan și-a preluat oficial, joi, mandatul de primar general al Bucureștiului. După depunerea jurământului, în fața prefectului Traian Berbeceanu și în prezența premierului Ludovic Orban, noul edil al Capitalei le-a cerut bucureștenilor să aibă răbdare și să dea dovadă de solidaritate, pentru că Bucureștiul se confruntă cu probleme grave. În final, mesajul său a fost optimist: „Sunt așa de multe energii în orașul ăsta, că nu se poate să nu reușim!”, a transmis Nicușor Dan.

Related posts

Ce a găsit Clotilde Armand în birou după prima zi de lucru la Primăria Sectorului 1: Gaură de 700 de milioane de lei şi un baston de poliţist (FOTO)

Andrada Ionescu

Fostul șef de poliție a devenit ex-membru USR Gorj. Viorel Salvador Caragea și-a dat demisia după numai o zi

Constantinescu Gabriel

Clotilde Armand anunță noi concedieri la Primăria Sectorului 1: Astăzi vor pleca acasă toți!

Andrada Ionescu

Consilieri USR PLUS au refuzat să jure cu mâna pe Biblie. Clotilde Armand, poziție contrară față de colegii ei

Andrada Ionescu

Dacian Cioloș vrea modificarea Constituției, pentru dizolvarea mai ușoară a Parlamentului

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan se implică în scandalul USR: „Mi se pare foarte grav”

Andrada Ionescu

3 comments

Consilieri USR PLUS au refuzat să jure cu mâna pe Biblie. Clotilde Armand, poziție contrară față de colegii ei - Lumea Politică 30 octombrie 2020 at 14:10

[…] deosebire de Clotilde Armand, care și-a încheiat jurământul prin expresia: „Așa să îmi ajute Dumnezeu”, unii consilieri USR care au participat la eveniment au refuzat […]

Reply
Ce a găsit Clotilde Armand în birou după prima zi de lucru la Primăria Sectorului 1: Gaură de 700 de milioane de lei şi un baston de poliţist (FOTO) - Lumea Politică 30 octombrie 2020 at 19:00

[…] Clotilde Armand a depus joi jurământul, la mai bine de o lună de la alegerile locale din 27 septembrie. Noul primar al Sectorului 1 al Capitalei a spus că se va ghida după trei principii: „Stop pilelor, stop corupției, stop birocrației”. […]

Reply
Clotilde Armand și-a preluat biroul de la Primăria Sectorului 1: „Va trebui să fac o dezinsecție” - Lumea Politică 3 noiembrie 2020 at 18:36

[…] Clotilde Armand a depus joi jurământul, la mai bine de o lună de la alegerile locale din 27 septembrie. Noul primar al Sectorului 1 al Capitalei a spus că se va ghida după trei principii: „Stop pilelor, stop corupției, stop birocrației”. […]

Reply

Leave a Comment