Image default
Actualitate

Clotilde Armand a depus jurământul: „Gunoiul trebuie aruncat la tomberon. Stop pilelor, stop corupției, stop birocrației”

Clotilde Armand a depus azi jurământul, la mai bine de o lună de la alegerile locale din 27 septembrie. Noul primar al Sectorului 1 al Capitalei a spus că se va ghida după trei principii: „Stop pilelor, stop corupției, stop birocrației”.

„De azi, nu uitați, noi toți avem o datorie față de români – trebuie ca primăria să funcționeze 100% pentru cetățeni. Cunosc problemele sectorului 1 și cauzele acestei administrații defectuoase. Am fost consilier local timp de trei ani și m-am luptat să îndrept ceea ce era nedrept pentru democrația noastră. Trebuie să lăsăm orgoliile politice la o parte și să realizăm proiectele deja votate și aprobate. Cetățenii s-au săturat de jaf, de combinații și de promisiuni”, a spus Clotilde Armand, potrivit Digi 24.

„O curățenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preș. Gunoiul trebuie aruncat la tomberon. Ne vom ghida după trei principii – stop pilelor, stop corupției, stop birocrației”, a adăugat noul primar al Sectorului 1 al Capitalei.

Clotilde Armand a depus jurământul de primar cu formula religioasă „Așa să îmi ajute Dumnezeu!”
Clotilde Armand a optat, spre deosebire de consilierii USR PLUS, să rostească formula religioasă de încheiere „Așa să îmi ajute Dumnezeu!”.

„Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor Sectorului 1 al municipiului București. Așa să îmi ajute Dumnezeu”, a rostit Clotilde Armand.

Consilierii USR PLUS au ales să depună jurământul fără formula religioasă „Așa să îmi ajute Dumnezeu!”.

Nicușor Dan și-a preluat oficial, joi, mandatul de primar general al Bucureștiului. După depunerea jurământului, în fața prefectului Traian Berbeceanu și în prezența premierului Ludovic Orban, noul edil al Capitalei le-a cerut bucureștenilor să aibă răbdare și să dea dovadă de solidaritate, pentru că Bucureștiul se confruntă cu probleme grave. În final, mesajul său a fost optimist: „Sunt așa de multe energii în orașul ăsta, că nu se poate să nu reușim!”, a transmis Nicușor Dan.

Related posts

Vlad Voiculescu, după tragedia de la unitatea mobilă ATI de la Victor Babeș: „Voi solicita un control asupra problemelor tehnice”

Andrada Ionescu

Consilierul local Ana Munteanu, suspendată din USR Timiș după un control al jandarmilor la care a participat. „Ana Pauker și cu Dej..”

Constantinescu Gabriel

Vlad Voiculescu îl compară pe Cîțu cu Ponta: Ideea că nu și-a prezentat deja demisia nu are nicio legătură cu onoarea

Andrada Ionescu

3 comments

Consilieri USR PLUS au refuzat să jure cu mâna pe Biblie. Clotilde Armand, poziție contrară față de colegii ei - Lumea Politică 30 octombrie 2020 at 14:10

[…] deosebire de Clotilde Armand, care și-a încheiat jurământul prin expresia: „Așa să îmi ajute Dumnezeu”, unii consilieri USR care au participat la eveniment au refuzat […]

Reply
Ce a găsit Clotilde Armand în birou după prima zi de lucru la Primăria Sectorului 1: Gaură de 700 de milioane de lei şi un baston de poliţist (FOTO) - Lumea Politică 30 octombrie 2020 at 19:00

[…] Clotilde Armand a depus joi jurământul, la mai bine de o lună de la alegerile locale din 27 septembrie. Noul primar al Sectorului 1 al Capitalei a spus că se va ghida după trei principii: „Stop pilelor, stop corupției, stop birocrației”. […]

Reply
Clotilde Armand și-a preluat biroul de la Primăria Sectorului 1: „Va trebui să fac o dezinsecție” - Lumea Politică 3 noiembrie 2020 at 18:36

[…] Clotilde Armand a depus joi jurământul, la mai bine de o lună de la alegerile locale din 27 septembrie. Noul primar al Sectorului 1 al Capitalei a spus că se va ghida după trei principii: „Stop pilelor, stop corupției, stop birocrației”. […]

Reply

Leave a Comment