Clotilde Armand anunță: Rezervă-ți un loc de parcare printr-un singur click!

Clotilde Armand anunță: Rezervă-ți un loc de parcare printr-un singur click!

„Am lansat în dezbatere publică digitalizarea sistemului pentru ocuparea unui loc de parcare de către cetățenii rezidenți ai Sectorului 1, printr-o aplicație intuitivă, în scopul eficientizării activității și simplificării procesului de atribuire”, anunță primarul Sectorului 1 Clotilde Armand.

Începând de astăzi și până în data de 2 ianuarie 2021, am lansat spre testare publică aplicația online propusă pentru închirierea locurilor de parcare de reședință.

Colaborarea cu cetățenii din sector este importantă pentru noi, prin urmare vă propunem spre testare aplicația online la adresa: https://demo-parcari.adp-sector1.ro

În cadrul acesteia vom avea o hartă interactivă cu locurile disponibile, în care utilizatorul completează adresa de domiciliu, urmând ca imediat să i se afișeze harta locurilor de parcare din zona sa, cu evidențierea celor disponibile pentru a fi rezervate instant.

Pentru a reuși să îmbunătățim aplicația și procedura propusă, vă solicităm sprijinul pentru testarea acesteia și rugămintea de a ne transmite cât mai repede feedback-ul dumneavoastră.

Este important să reușim ca, începând din primul trimestru al anului 2021, aplicația să devină un serviciu public activ și transparent, prin care fiecare cetățean să își poată rezerva locul de parcare dorit.

După accesarea link-ului: https://demo-parcari.adp-sector1.ro, veți avea disponibile trei secțiuni:

  • Solicitare loc de parcare persoane fizice

În această secțiune, veți putea testa direct fluxul de solicitare a unui loc de parcare, având ca suport un tutorial video cu pașii importanți pe care va trebui să-i parcurgeți. În cazul în care întâmpinaţi dificultăți, vă rugăm să ne transmiteți detalii direct prin intermediul aplicației, accesând opțiunea “Semnalează o problemă”, pe linkul https://demo-parcari.adp-sector1.ro

  • Dezbatere regulament parcări

În această secțiune veți regăsi propunerea pentru noul Regulament de organizare și funcționare a parcărilor publice de reședință. Vă rugăm să ne transmiteți cât mai repede opinia dumneavoastră, pentru a ţine cont de aceasta înainte de aprobarea noului Regulament.

  • Sondaj parcări persoane juridice

Prin acest sondaj ne dorim să identificăm cele mai bune soluții care să vină în întâmpinarea nevoilor specifice persoanelor juridice, pentru a le permite acestora desfășurarea activității în cele mai bune condiții.

În urma feedback-ului primit, vom putea face ajustările necesare pentru a merge mai departe cu aprobarea proiectului.

Ne propunem să creăm o comunitate puternică cu care să dezvoltăm noile proiecte și suntem convinși că numai astfel vom reuși să schimbăm lucrurile, pentru a lucra în folosul cetățenilor din sectorul nostru într-un mod deschis, transparent și reglementat.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *