clotilde 2

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a prezentat activitatea sa în fruntea instituției, în ultimele două săptămâni, în care a fost un adevărat scandal pe tema ridicării gunoiului stradal din sector.

„Am dus lupte grele cu: operatorul de salubritate, funcționarii publici loiali fostei administrații și cu mercenarii de presă, care s-au dezlănțuit cu campaniile de dezinformare. Eu zic că e semn bun.
Toate aceste reacții furibunde sunt pentru că în Primăria Sectorului 1 s-a închis robinetul care alimenta cu bani publici diverse grupuri de interese. Iar pentru asta am deranjat foarte multă lume. Nu mai merge nici cu șantajul sau dezinformarea,” scrie Clotilde Armand.

Potrivit lui Clotilde Armand, vor urma și alte lupte, mai crunte.

„Ar fi prea ușor să luăm credite de sute de milioane de lei, în numele locuitorilor Sectorului 1, ca să plătim facturile incorecte ale firmei de salubrizare, să ne predăm în fața șantajului, să abdicăm de la demnitatea noastră de cetățeni liberi.

În acest moment, gunoiul stradal necontrolat este ridicat de pe străzile Sectorului 1. Sper că conducerea firmei de salubrizare a înțeles că Primăria este un client care plătește 200 de milioane de lei, anual, către firma lor. Cu un astfel de client, orice firmă trebuie să se comporte foarte corect”, mai scrie Clotilde Armand.

Potrivit acesteia sunt angajati care au intrat in biroul sau pentru a o inregistra ilegal si apoi „au transmis mercenarilor de presa conversatia.”

„Am fost urmarită si fotografiată de cei care au impresia ca voi fi speriata si ca voi plati bani grei pentru niste servicii nelegale si inexistente. Si n-am renuntat. Ar fi prea usor sa luam credite de sute de milioane de lei in numele locuitorilor Sectorului 1 ca sa platim facturile incorecte ale firmei de salubrizare, sa ne predam in fata santajului, sa abdicam de la demnitatea noastra de cetateni liberi,” conchide Armand.

Clotilde Armand: firma de salubrizare care ne-a lăsat gunoiul neridicat pe străzile din Sectorul 1 se apucă să strângă gunoaiele

Compania Romprest anunţă că, începând de joi seara, organizează o acţiune de colectare a depozitelor de deşeuri necontrolate de pe domeniul public în Sectorul 1 al Capitalei.

„Notificăm Autoritatea contractantă că, în baza Contractului de delegare a serviciului public de salubritate în raza administrativ teritorială a Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti, aflat în vigoare, Compania Romprest Service SA organizează o acţiune de colectare a tuturor depozitelor necontrolate existente în acest moment pe domeniul public, începând cu data de astăzi (…) Facem astfel, încă o dată, dovada bunei-credinţe şi a faptului că suntem dedicaţi principiilor şi nu lăsăm ca interese partinice, care în acest moment au fost interpuse derulării instituţionale a contractului, să prevaleze interesului public”, prevede notificarea Romprest către autoritatea locală, Primăria şi Prefectura Municipiului Bucureşti, pe care compania a postat-o joi pe site-ul sau.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *