micula 610x425 1

Milionarul Victor Micula, supranumit ”Pablo de Bihor”, a fost trimis în judecată, fiind acuzat că a participat la o percheziţie cu cagulă și geacă de poliţist, iar acum procurorii solicită arestarea preventinvă a acestuia, conform G4media.

Polițiștii cer arestarea preventivă a lui Victor Micula

Procurorii au cerut arestarea lui Victor Micula, precum şi a poliţiştilor trimişi în judecată de milionarul din Bihor, conform Tribunalului Bihor. Termenul pentru judecarea cererii de arestare este 28 decembrie 2020.

Parchetul solicită arestarea lui Victor Micula pentru că acesta se sustrage urmăririi penale, nu s-a prezentat la audieri și sfidează organele de anchetă. Micula junior s-a refugiat în Elveția și refuză să vină la audieri în România pe motiv că îi este frică de pandemia de coronavirus”, arată sursele citate de G4media.

Victor Micula a fost trimis în judecată, alături de 4 polițiști din Oradea, pentru acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale.

Victor Micula s-ar fi îmbrăcat în polițist și a participat la o percheziționare corporală, împreună cu polițiști reali. În plus, el ar fi avut acces ilegal la bazele de date ale MAI unde a căutat informații inclusiv despre cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău.

Victoraș Micula, o nouă aroganță!

Victoraș, fiului afaceristului Viorel Micula, se remarcă din nou prin aroganțele sale. Recent, acesta s-a filmat în timp ce își spală roțile de la Lamborghini cu cele mai scumpe șampanii.

În fimulețul de pe TikTok, moștenitorul imperiului „European Drinks” face experimente cu șampanii scumpe pentru a vedea care curăță mai bine jantele SUV-ului său de lux Lamborghini Urus. La final, Victoraș scoate masca din buzunar și șterge roata.

„Am avut o curiozitate, care dintre cele două şampanii (Moet Chandon şi Cristal) spală mai bine roţile de la Lamboghini Să vedem care dintre ele spală mai bine. Bună şi masca de gură la ceva”, a scris Victoraş Micula pe contul său de TikTok.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *