Acord pentru demiterea lui Clotilde Armand. PSD va semna cu alte partide
clotilde armand

Clotilde Armand vrea să transforme Piața Matache din București într-un „hub cultural și gastronomic”. Primăria Sectorului 1 a scos la licitație studiul de fezabilitate pentru transformarea obiectivului, iar „ofertele se vor deschide pe 17 ianuarie”, potrivit edilului S1.

„Începem anul cu vești bune. Am scos la licitație studiul de fezabilitate pentru Piața Matache din București. Vrem să redăm valoarea acestui reper, să facem atractivă această zonă istorică”, a scris primarul sectorului 1, Clotilde Armand, pe Facebook.

Edilul Clotilde Armand a transmis că „vrem să demolăm construcțiile haotice care au umplut zona istorică de la intersecția Calea Griviței cu Calea Buzești și să transformăm întregul cartier”.

„Am gândit viitoarea Piață Matache, o zonă pe care fostele administrații au neglijat să o dezvolte. Va fi și un hub cultural și gastronomic, un punct de atracție pentru turiști. Am plănuit acolo inclusiv un loc special pentru amplasarea unor ateliere meșteșugărești”, spune Clotilde Armand, primarul sectorului 1.

„Ne dorim spații comerciale moderne la parter cu galerii acoperite, parcare subterană la standarde europene, iar la etaj o zonă pentru relaxare, o locație pentru mici concerte, cinema în aer liber, cafenele, baruri și terase”, a precizat Clotilde Armand.

Ofertele se vor deschide pe 17 ianuarie 2022, iar „departajarea se va face prin preț, soluția abordată pentru reamenajarea Pieței, propunerile făcute pentru creșterea atractivității zonei și soluția cu o amprentă cât mai mică de carbon”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *