Coaliția de guvernare funcționează bine, afirmă premierul Florin Cîțu
Coaliția de guvernare funcționează bine, afirmă premierul Florin Cîțu

Coaliția de guvernare funcționează bine, afirmă premierul Florin Cîțu, care s-a angajat să ia „acele decizii” care vor asigura funcționarea ei. În sprijinul afirmațiilor sale, premierul aduce creșterea ratingului de țară al României, ridicat de Standard & Poor’s.

„Voi lua mereu acele decizii care vor asigura funcţionarea coaliţiei”, a spus șeful Guvernului.

„Coaliţia a funcţionat bine şi până acum dovadă e votul de încredere pe care l-am primit de la Standard & Poor’s, dar eu trebuie să am mereu ca obiectiv ca această guvernare să fie bună, să fie perfectă şi voi lua mereu acele decizii care vor asigura funcţionarea coaliţiei şi rezultatele bune pentru români”, a declarat Florin Cîțu, luni seara, la TVR.

Coaliția de guvernare funcționează. Totodată, premierul a dat asigurări că toate proiectele prevăzute în programul de guvernare vor fi duse la îndeplinire: „Toate proiectele pe care le-am pus în programul de guvernare vor fi finanțate și făcute. Pe toate le vom face. Această guvernare e cea care va trece Carpații cu autostrada. Sibiu – Pitești e prioritatea numărul 1. Trebuie să accelerăm lucrurile”.

Cât despre Planul Național de Redresare și Reziliență, șeful Guvernului a precizat că acesta nu a fost respins de Comisia Europeană, acum având loc mai multe negocieri.

Cîțu a mai declarat că ținta de 5 milioane persoane vaccinate anti-COVID-19 până la 1 iunie este o țintă realistă. Din acel moment se va trece la relaxarea anumitor măsuri. Masca de protecție, în schimb, va fi în continuare necesară.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *