Vaccinarea în București nu merge în ritmul scontat, consideră prefectul Capitalei, Alin Stoica. El îl contrazice pe premierul Florin Cîțu, care afirmase că va fi vaccinată 70% din populație, până la toamnă.

În București, obiectivul este de 1,3 milioane de persoane vaccinate, dar acesta nu va fi atins dacă vaccinările continuă în acest ritm, consideră Alin Stoica.

Vaccinarea în București. „Nu suntem deocamdată acolo unde ar trebui să fim pentru a ajunge la o vaccinare suficient de bună până în toamnă. Dacă se păstrează ritmul actual nu atingem obiectivul. Până acum avem cam 20% vaccinare și trendul este urcător, am văzut o creștere a numărului de vaccinări la 13-14.000, acum în ultima zi a scăzut un pic. Sperăm să crească în continuare spre 20.000 pentru a fi siguri că atingem obiectivul”, a spus prefectul Capitalei la Digi24.

Prefectul a spus că și în Capitală va fi organizat, weekendul următor, un maraton an vaccinării și că vor fi deschise centre drive-through.

Pe de altă parte, premierul Florin Cîțu a spus că vaccinarea este un succes și că „este prima oară când putem să vedem sfârşitul pandemiei sau putem să vedem revenirea la normalitate”.

Leave a comment

Lasă un răspuns