comuna Mogoșoaia

Fără cuvinte! În comuna Mogoșoaia, consilierii locali au aprobat… fotografia unui CD.

Este vorba despre anexa unui proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 721/2020 de aprobare a indicatorilor tehnico-economici din studiul de fezabilitate „Amenajare parcare strada Poieni, comuna Mogoșoaia, județul Ilfov”.

Dealtfel, aceasta pare a fi o practică des întâlnită în comuna situată în apropierea Capitalei. Consilierii locali din această unitate administrativ – teritorială (UAT) au mai aprobat fotografii ale unor CD-uri, indiferent că a fost vorba despre amenajarea unui loc de joacă, a unei parcări sau modernizarea unei străzi. Aceeași metodă a fost folosită și în cazul hotărârii privind modernizarea Străzii Fermei din Mogoșoaia.

Astfel, în loc să publice conținutul acestor CD-uri, așa cum ar fi firesc, consilierii locali din Mogoșoaia fotografiază obiectul respectiv și atașează aceste imagini hotărârilor Consiliului Local. Mai mult decât atât: fotografiile sunt semnate și ștampilate.

Tot fotografiile unor CD-uri înlocuiesc anexele și în următoarele cazuri:

  • Aprobarea indicatorilor tehnico-economici privind realizarea obiectivului de investiții „amenajare străzi în comuna Mogoșoaia, județ Ilfov,lărgire la 4 benzi de circulație DN1A sector km 12+350 – km 13+304,58, relocare stâlpi de iluminat și borduri carosabile”;
  • Privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii amenajare loc de joacă în zona Livada, comuna Mogosoaia, județ Ilfov.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *