Consilierul președintelui Zelenski, Oleksii Arestovici, amenință Rusia cu lovirea unor ținte strategice, dacă armata rusă își va pune în practică propriile amenințări de a lovi cu rachete locații din Kiev unde se află centre de comandă.

Avem posibilități extraordinare de a ataca obiective din Rusia. Noi nu am făcut acest pas deocamdată, deoarece fiecare război are un nivel propriu de escaladare. Vreți să organizați o escaladare, atunci haideți să escaladăm”, a mai declarat Oleksii Arestovici, care e considerat ideologul militar al Administrației Prezidențiale ucrainene, potrivit B1TV.

Reacția avută de consilierul președintelui Zelenski vine după ce armata rusă a transmis că va ataca centre de comandă din Kiev, dacă ucrainenii vor mai continua cu „încercările de sabotaj” și atacurile asupra unor ținte de pe teritoriul Rusiei.

Vedem încercări de sabotaj şi atacuri ale forţelor ucrainene asupra unor ţinte de pe teritoriul Federaţiei Ruse. Dacă astfel de evenimente vor continua, armata rusă va lovi centre decizionale, inclusiv la Kiev, ceea ce armata rusă s-a abţinut să facă până acum”, a declarat Igor Konaţenkov, purtătorul de cuvânt al ministerului rus al Apărării.

Oleksii Arestovici se declară gata să răspundă acțiunilor militare ale Moscovei.

Cunoscându-le caracterul, nu exclud că ei ne vor ataca în ultima zi înaintea încheierii acordului de pace, să nu uităm că așa sunt cei de la Kremlin”, a spus mai spus Arestovici.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *