piedone 5

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a mărturisit că, după ce și-a lansat candidatura la Primăria Capitalei, a început să simtă presiuni din diverse părți.

”Cred că m-am săturat să tot repet: nu mă voi retrage, merg până la capăt! Mă amenință, mă înjură, mă umilesc! Dar eu duc, că am spatele bătătorit de ura lor. Cetățenii știu cine sunt, ei m-au făcut puternic să rezist la ura lor. Gata cu batjocura! Suntem mulți și nu ne puteți reține! Că vă convine sau nu, suntem mulți și nu ne puteți opri sub nicio formă.

Vin tot felul de zvonuri, tot felul de chestii. Este o presiune uriașă asupra mea și a familiei mele! Credeți că eu trăiesc într-un glob de sticlă, credeți că eu nu văd? Dacă mă duc în prăpastie credeți că mă întorc de pe buza prăpastiei? Nu mă întorc de pe buza prăpastiei, voi merge înainte.

Ce să faceți? Să mă aresteze, ce să facă? Eu de când am anunțat candidatura merg pe cioburi, aceste partide care nu au putut crea un candidat, credeți că nu mi-ar da și sângele, dacă ar putea? Singur că ar face asta, pentru că ei sunt neputincioși. Coșmarul cetățenilor se termină pe 9 iunie, al lor abia atunci începe!”, a spus Cristian Popescu Piedone, la Antena 3 CNN.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *