pi

Complexul Multifuncțional Sf. Andrei, înființat de Primăria Sectorului 5, se ocupă gratuit de problemele medicale ale cetățenilor din sector. Primarul Cristian Popescu Piedone a înmânat trimiteri pentru un consult medical gratuit, iar a doua zi, a verificat și centrul ca să vadă dacă  oamenii au dat curs invitației sale. Se pare că, nu numai că au dat curs, dar a și fost asaltat de cereri.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a vizitat centrul medical înființat de primărie. Acolo, s-a întâlnit cu mulți dintre alegătorii săi pe care i-a asigurat că serviciile acestui complex sunt destinate, cu titlu gratuit, cetățenilor care își plătesc taxele și impozitele și care trăiesc în sector.

Avem aparatură de ultimă generație…..Acest lucru este făcut pentru dvs. Nu vă costă nimic! Sunt deschis a investi în continuare, le-a spus Piedone cetățenilor pe care i-a întâlnit pe holuri.

De asemenea, toți copiii născuți în Sectorul 5 beneficiază de un set gratuit cu lucruri necesare unui nou-născut care conține biberon, suzetă, scutece, în cadrul proiectului derulat la nivel de sector, „Mama și copilul”.

Complexul multifuncțional al Primăriei Sectorului 5 oferă cetățenilor cu posibilități materiale reduse tratament și consultații medicale gratuite pentru următoarele specialități: ecografie, diabet și nutriție, dermatologie, alergologie și mamografie. Programul este de luni până vineri, tot timpul anului.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *