piedone 5

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a spus  că fiul său, Vlad Popescu Piedone, va prelua conducerea sectorului pentru a continua proiectele începute.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a adresat comunității un mesaj de încredere și continuitate, anunțând că, indiferent de rezultatul alegerilor din 9 iunie, proiectele din sector vor continua sub conducerea fiului său, Vlad Popescu Piedone.

În mesajul său, Cristian Popescu Piedone a subliniat realizările din timpul mandatului său și a promis că proiectele începute vor fi finalizate: „Am realizat multe lucruri bune pentru comunitatea din Sectorul 5 și sunt încă multe de făcut. Oamenii de aici știu că sunt un om de cuvânt și tot ce am promis va fi realizat.”

Piedone a evidențiat importanța comunității pentru el, subliniind că sprijinul oamenilor a fost esențial în momentele dificile. „Pentru mine, comunitatea Sectorului 5 înseamnă totul. Voi, oamenii de aici, m-ați susținut în momentele dificile, mi-ați dat forța să merg mai departe. Sunteți familia și prietenii mei.”

Un punct central al mesajului său a fost anunțul că fiul său, Vlad Popescu Piedone, va prelua conducerea sectorului, asigurând astfel continuitatea proiectelor: „Indiferent de ce se va întâmpla după 9 iunie, proiectele Sectorului 5 vor continua sub conducerea unui primar tânăr și ambițios: Vlad Popescu Piedone. Vlad va duce mai departe proiectele bune începute și va implementa altele noi, benefice pentru toți locuitorii Sectorului 5.”

Printre proiectele urgente menționate de Piedone se numără înlocuirea lifturilor vechi din blocuri, o problemă pe care primăria intenționează să o rezolve cu fonduri europene nerambursabile și fonduri proprii. De asemenea, primarul a vorbit despre planurile de a monta panouri fotovoltaice pe terasele blocurilor reabilitate termic, ceea ce ar aduce beneficii economice atât asociațiilor de proprietari, cât și comunității.

„Blocurile reabilitate termic și cele în curs de reabilitare vor aduce beneficii economice asociațiilor de proprietari și comunității. Vom monta panouri fotovoltaice pe terasa fiecărui bloc, integrându-le în rețeaua energetică. Astfel, vom produce curent, vom reduce costurile de întreținere și vom îmbunătăți viața fiecărui cetățean.”

În finalul mesajului său, Cristian Popescu Piedone a îndemnat locuitorii Sectorului 5 să aibă încredere în continuarea proiectelor sub conducerea fiului său, asigurându-i că va rămâne alături de Vlad ca sfătuitor. „Oameni buni, aveți încredere! Vom continua să facem treabă! Indiferent de rolul meu, voi fi mereu alături de Vlad ca sfătuitor. Sectorul 5 va deveni un model de referință pentru întreaga Capitală.”

Iată  mesajul integral la primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone:

”Unul pleacă, altul vine…
Viața merge înainte, cu ale sale toate…
Am făcut lucruri bune pentru comunitatea noastră din Sectorul 5 și multe mai sunt de făcut!
Oamenii buni știu că sunt om de cuvânt și tot ceea ce am spus că se va face… se va face!
Pentru mine, comunitatea Sectorului 5 înseamnă totul!
Voi, oamenii buni, m-ați ridicat când am fost căzut, voi mi-ați dat apă vie ca să rezist la ananghie! Voi sunteți familia mea, prietenii mei!
Că voi fi primar la Capitală sau că nu voi fi… Dumnezeu știe!
Indiferent ce se vă întâmpla după 9 iunie, Sectorul 5 va rămâne cu proiectele în derulare și cu un primar tânăr și ambițios: Vlad Popescu Piedone!
Vlad va continua proiectele bune pentru comunitatea Sectorului 5 și va implementa proiecte noi, benefice pentru toți cetățenii minunați domiciliați în acest sector!
Da, lifturile bătrânelor blocuri sunt o problemă care trebuie urgent rezolvată!
Cu fonduri europene nerambursabile, cu fonduri proprii, Primăria Sectorului 5 trebuie să schimbe lifturile blocurilor vechi!
Blocurile toate, cele reabilitate termic și cele în curs de reabilitare termică vor produce bani pentru asociațiile de proprietari, pentru comunitate, deopotrivă! Rețeta este simplă: pe terasa fiecărui bloc montăm panouri foto-voltaice! Le integrăm în rețeaua energetică!Producem curent, facem bani, reducem costurile de întreținere pentru fiecare cetățean în parte!
Asta înseamnă o viață mai bună pentru fiecare!
Mergem înainte, cu Vlad Popescu Piedone, PRIMAR!👍
Oameni buni, aveți încredere! Continuăm să facem treabă!
Ca primar general sau ba… voi fi mereu umbra și sfătuitorul lui Vlad Popescu Piedone!
Sectorul 5 va deveni… capitala Capitalei! ❤️
Cu respect, primarul Piedone

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *