CTP a vorbit la Digi24 despre întâlnirea dintre membrii de conducere ai PMP și George Simion. Gazetarul a avut un dialog fără menajamente cu Cristian Diaconescu. „Nu vă e rușine de ce ați făcut?”, l-a întrebat Cristian Tudor Popescu pe politician. 

„Deci nu credeam că se va duce chiar la AUR.Ca să faci așa ceva?… Acest partid, această… cum i-am spus – formațiune tumorală -, nu a fost, prin șeful șău, domnul acesta, G Simion, nu a fost acceptată, a fost ținut G Simion pe holuri la Madrid, să zgrepțene la ușă, la reuniunea partidelor extremiste din Europa. Naționalist-extremiste din Europa. Nu e vorba aici de dreapta europeană, mare…  blocul popular european. Nici partidele extremiste din Europa nu l-au primit.În schimb, dacă nu l-au primit la Madrid, domnul Simion se lipește acum cu domnul Diaconescu. Tot timpul caută… Este ca un abțibild domnul Simion. El se duce și se lipește pe câte ceva. El, fiind bidimensional, personajul, n-are a treia dimensiune, e bidimensional, e un abțibild de plastic”, a spus CTP la Digi 24.

„Și atunci își caută un suport, mereu, pe care să se lipească.S-a dus la Cugir, partidul AUR. Oamenii ăia care fac grevă acolo, manifestează, au problemele lor cu salariile, revendicări… Imediat s-a dus AUR-ul „Am venit noi, rezolvăm, suntem cu voi. Din fericire, muncitorii serioși de la Cugir, i-au trimis după semințe, pe AUR. Acum, aud că spune același G Simion „rezolvăm acum cu RCA-ul”. Că nu mai pot românii cu RCA-ul și „rezolvăm noi cu RCA-ul”, spune CTP.

„Deci mereu se încearcă… facturile la energie, acum nu prea mai au succes cu vaccinarea. Încercând să mai ciugulească ceva. Și consideră acum că din firma asta, din PMP, se mai poate scoate ceva. Un câștig, oarece.Asta face domnul Simion, dar ce face domnul Cristian Diaconescu. Un politician pe care până acum nu l-am disprețuit.Deci, spune că n-au intrat în Parlament, așa, ca și cum li s-ar fi întâmplat o nenorocire, o nedreptate. Nu au intrat în Parlament pentru că nu i-au votat oamenii. Asta este… N-au fost votați și n-au intrat”, a mai spus CTP.

„Și vor intra acum, cum însă? Cumpărând domnul acesta, Cristian Diaconescu, 14 inși, parlamentari, de la grupul AUR, care cică au avut o iluminare peste noapte, și vor să intre la PMP. Ca să aibă și să fie PMP-ul în parlament.Păi, cum poți să spui așa ceva? Un om pe care îl credeam serios. Cum poți să spui că intri în Parlament cu ajutorul AUR? Pe ușa din dos? Cu 14 inși importați de acolo? Și când faci asta? Cu câteva zile înainte de congresul acestui PMP, în care ești la cuțite cu concurentul Eugen Tomac”, a mai spus CTP,

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *