Fostul președinte PNL Ludovic Orban a transmis pe Facebook că „epigonii instalați la ordin la butoanele partidului” l-au trimis la un adăpost pe câinele Toby, adus de Orban în 2017 în curtea sediului partidului din Modrogan. „Asta a pus capac. Nici nu mai vreau să aud de ei”, a scris Orban, cu trimitere la premierul și președintele PNL Nicolae Ciucă și la ceilalți liberali din conducere.

Ludovic Orban a anunțat pe Facebook că Toby a fost adoptat.

„Toby are o nouă casă și o familie care va avea grijă de el. Dimineața am fost la adăpostul unde a fost exilat și imediat ce am plecat de acolo am început să dau sfoară în țară să găsesc o familie potrivită care să îl adopte. Din fericire, căutarea nu a durat foarte mult”, a transmis fostul lider PNL, Ludovic Orban, citat de Libertatea.

Câinele a fost adoptat de o familie care are și „o curte de peste 300 de metri pătrați unde să poată zburda în voie”.

„Un cuvânt bun și pentru personalul de la adăpostul din Brănești, oameni care, nu numai că au grijă de cățeii de acolo, dar se implică și în campanii de adopție”, a mai scris Orban.

Ludovic Orban a afirmat că în urmă cu 5 ani, la puțin timp după ce a devenit lider al liberalilor, a decis să îl păstreze pe câinele Toby, care nu avea stăpân, în curtea sediului PNL din Modrogan.

Ludovic Orban a afirmat că în urmă cu 5 ani, la puțin timp după ce a devenit lider al liberalilor, a decis să îl păstreze pe câinele Toby, care nu avea stăpân, în curtea sediului PNL din Modrogan.

Fostul președinte PNL nu i-a uitat pe cei care l-au detronat din funcție în toamna lui 2021 – echipa Florin Cîțu -, dar nici pe cei care au urmat – echipa Nicolae Ciucă – și le-a transmis un mesaj: „Pe mine m-ați…, dar cu Toby ce-ați avut?”. Apoi a explicat contextul. „În 2017, o amică m-a rugat să găsesc o soluție pentru cățelul ei, pentru că nu mai avea posibilitatea să aibă grijă de el. Acasă nu mai puteam să îl iau, pentru că aveam deja 3. Am întrebat mai mulți colegi dacă nu pot să îl adopte și, până la urmă, am decis să îi oferim „casă” lui Toby la sediul PNL, care are și o curte foarte spațioasă. Nimeni nu a avut nicio obiecție”, a scris Ludovic Orban, actual președinte al partidului Forța Dreptei, pe Facebook.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *