index 2

Un influent preot ortodox Rusia le-a îndemnat pe femei să facă mai mulți copii pentru a trece mai ușor peste pierderea celor uciși în Ucraina. 

Într-un interviu acordat miercuri postului de televiziune rus Spas, Mihail Vasilyev a fost întrebat dacă empatizează cu mamele ai căror fii au fost mobilizați recent pentru a lupta în războiul din Ucraina. „Înțeleg foarte bine că Dumnezeu a permis fiecărei femei, în cele mai multe cazuri, să aibă mulți copii”, a spus Vasilyev. „Și dacă o femeie împlinește această poruncă a lui Dumnezeu de a procrea, înseamnă că va avea mai mult de un copil, în cele mai multe cazuri”, a adăugat el. „În consecință, nu va fi la fel de dureros și la fel de înfricoșător pentru ea să se despartă de copilul ei”, ar fi subliniat preotul conform businessinsider.com.

Vasilyev este conducătorul Bisericii Marii Mucenițe Barbara din regiunea Rostov, a șasea cea mai populată regiune federală a Rusiei. El are pregătire militară și a însoțit anterior trupele ruse în zonele de război din Bosnia, Kosovo, Cecenia și Siria, dar nu este clar dacă a fost și în Ucraina de la începutul invaziei.

Luna trecută, președintele rus Vladimir Putin a ordonat mobilizarea parțială a 300.000 de rezerviști în efortul de a opri o serie de înfrângeri pentru armata sa din Ucraina.<

/p>

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *