Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei la alegerile din 2024, a anunţat vineri, preşedintele partidului, Marcel Ciolacu.

„Nu ştiu cine o să fie candidatul PSD la alegerile prezidenţiale. Eu personal nu ştiu acest lucru. În schimb ştiu cu certitudine un lucru – Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei”, a declarat Marcel Ciolacu la finalul Conferinţei organizaţiei judeţene a PSD Buzău.

La rândul său, ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a afirmat că Gabriela Firea „este cel mai bun candidat pe care poate să îl aibă PSD la Primăria Capitalei”, menţionând că, spre deosebire de actual primar general, Nicuşor Dan, aceasta a susţinut cultura.

„Domnul Nicuşor Dan a reuşit să anunţe, acum vreo săptămână, că închide opt instituţii de cultură din municipiul Bucureşti. I-am scris o scrisoare în care îl rog să îşi revizuiască decizia şi, dacă nu poate, să ne întâlnim, să vedem ce putem prelua la minister. Pentru că dacă ne băteam cu cineva la Ministerul Culturii în guvernarea trecută, când Gabi era primar, mă băteam cu ceea ce făcea Gabi la Bucureşti pentru cultură. Acum, praful şi pulberea”, a declarat Lucian Romaşcanu, potrivit Agerpres.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *