Antonie Solomon

Dacă va câstiga Primăria din Craiova, un candidat spune că nu va lua nici un leu din salariu. Este vorba despre Antonie Solomon. Acesta candidează din partea Partidului Ecologist Român.

„Nici un leu din salariul de primar. Vreau să le spun craiovenilor că m-am hotărât, în cazul în care voi fi ales primar al Craiovei, să îmi iau angajamentul de a nu lua nici un leu din salariu.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Acesta anunță că va dona banii către o asociație care ajută copiii defavorizați. „În schimb, voi dona integral salariul meu de primar, lună de lună, către o fundație sau o asociație prin care să ajutăm copiii defavorizați, să le dăm o șansă la viată, să îi sprijinim pe cei dotați și care nu au șansa să ajungă într-un învățământ preuniversitar și universitar din motive financiare și alte cazuri sociale. Voi trata personal fiecare caz și voi face tot posibilul să mă implic, să îi încurajez și pe alții să o facă la rândul lor.”, adaugă acesta.

Fostul primar spune că va da detalii despre privatizarea RAADPFL. „P.S. Am aflat pe surse că se pregătește privatizarea RAADPFL, iar beneficiarul acestei privatizări ar fi o firmă de casă a actualei administrații. O să revin cu mai multe detalii.”, încheie el.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *