Denise Rifai este de părere că este nevoie de o dezbatere între candidați. Declarațiile acesteia vin la scurt timp după ce Traian Băsescu i-a invitat pe Nicusor Dan si pe Gabriela Firea la o dezbatere publică. Aceasta a dat share la postarea fostului presedinte pe pagina sa de Facebook.

“E nevoie de o dezbatere intre Gabriela Firea, Traian Basescu si Nicusor Dan! Presedintele, vad, ii provoaca la o dezbatere. Sunt sigura ca Nu vor accepta! Nu inteleg moda asta cea noua din politica, in care politicienii care isi doresc cele mai inalte functii in statul roman, FUG DE DEZBATERI SI CONFRUNTARI!”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Aceasta spune că vorbim despre politica votului mimat. “Ce fac oamenii astia de fapt e politica votului mimat! Practic, niciunul nu intra deschis in competitie sa castige un vot nou Ci incearca cu disperare sa isi conserve si sa nu piarda din voturile pe care le au. Totusi, Romania a avut si Mari Politicieni si a avut si Dezbateri si Confruntari! Aloooo, mai face cineva totusi Politica in tara asta ???? Politica presupune si Risc si Curaj si mai ales DEZBATERE!”, încheie aceasta.

Ulterior, Denise Rifai a publicat un promo pe pagina sa de Facebook. Ea anunță că se va întoarce pe ecrane. Aceasta va avea o emisiune pe Kanal D care se va numi “40 de întrebări”.

Leave a comment

Lasă un răspuns