Ciprian Ciucu anunță un denunț la DNA pentru deturnare de fonduri la Primăria Sectorului 6. Iată comunicatul de presă.

“Ciprian Ciucu, candidatul PNL susținut de către Alianța USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 6 a depus astăzi, 23 septembrie 2020, la ora 15.45 un denunț pentru fapte de corupție pe numele Primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu. Denunțul vizează articolul 307, alineatul (1) din Codul penal, respectiv deturnarea de fonduri. Mai multe detalii despre acest subiect vor fi prezentate mâine, 24 septembrie 2020 în cadrul unei conferințe de presă.”, conform unei postări de pe pagina sa de Facebook.

Cipirian Ciucu nu s-a oprit aici. El a depus o sesizare la Poliția Sectorului 6. “De asemnea, în urma unei campanii ilegale de distribuire masivă și neasumată de flyere specifice campaniei negative, fără a se preciza codul de mandatar pentru se identifica mai greu autorii, dl. Ciprian Ciucu a depus o sesizare la Poliția Sectorului 6 pentru identificarea făptașilor și aducerea acestora în fața legii. “, adaugă acesta.

Ciucu a mers mai departe si a inițiat o sesizare la CNA împotriva România TV si Antena 3. “În urma campaniei de defăimare, bazată pe punerea în scenă a unor manipulări grosolane, care îl are ca țintă pe candidatul PNL susținut de către USR-PLUS la Primăria Sectorului 6, inițiată de către postul de televiziune România TV și preluată cu încălcarea legilor electorale și a audiovizualului de către postul Antena 3, acesta a depus o sesizare la Consiliul Național al Audiovizualului!”, continuă acesta.

Candidatul la Primăria Sectorului 6 a făcut declarații ulterior. “Cea mai murdară și ticăloasă campanie electorală a alegerilor locale din acest an are loc în Sectorul 6. Am scos la iveală deja 23 de companii abonate la bani publici, care au contracte doar cu Primăria Sectorului 6, și care nu ar exista pe piața liberă fără banii dați de oamenii lor. Le este frică că voi scoate la lumină ilegalitățile din ultimii ani de guvernare PSD”, declară el.

Totul despre campania electorală a lui Mutu

În urma unor anchete, site-ul lumeapolitica.ro a identificat afacerile din spatele campaniilor electorale ale lui Gabriel Mutu si nu numai. Pentru mai multe informații accesați articolul nostru.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.