dan vîlceanu

Dan Vîlceanu, secretarul PNL și ministrul demis al Finanțelor, prezent în emisiune la Digi24, i-a reproșat nervos moderatoarei Anca Suciu că transmite „fake news” pe burtieră, nemulțumit de informația „pe surse” difuzată de televiziune, privind o așa-zisă dorință a lui Florin Cîțu ca guvernul Ciucă să nu fie votat în Parlament.

„Sunt siderat de faptul că sunt într-o emisiune și văd fake news în direct (…) Și nu e prima oară când mi se întâmplă. Eram în altă emisiune și mi se atribuia mie un citat… Și dumneavoastră faceți acum același lucru… Cu mine în studio, scrieți că Florin Cîțu nu vrea să treacă Guvernul Ciucă, iar eu sunt aici…M-ați întrebat pe mine dacă își dorește Cîțu sau nu să treacă acest guvern? Scrieți niște minciuni gogonate…de jumătate de oră scrieți pe ecran asta…” i-a reproșat nervos Dan Vîlceanu moderatoarei.
Aceasta i-a explcat lui Dan Vîlceanu că sunt informații care vin din partid, privind nemulțumirile lui Cîțu și dorința acestuia ca Guvernul Ciucă să pice în Parlament.
„De ce apar aceste informații, dacă ele nu există”, i-a spus Anca Suciu lui Dan Vîlceanu.
„Nu știu de ce apar aceste informații, dar mă puteți întreba pe mine fără să ruleze această minciună gogonată.  E un fake news”, a replicat Dan Vîlceanu.
Moderatoarea i-a reaminitit lui Dan Vîlceanu că tot el s-a aflat în emisiune la Digi24 cu o seara înainte ca PNL să meargă la negocieri cu Klaus Iohannis în vederea desemnării noului premier și că și atunci, pe surse din partid, se vehicula că persoana nominalizată de PNL nu va mai fi Cîțu, cum se transmisese inițial pe cale oficială.

„V-am întrebat atunci dacă e reală informația că nu mai mergeți cu Cîțu pentru funcția de premier și mi-ați spus că aveți mandat pentru Cîțu, iar dimineața ce s-a întâmplat, nu mai era Cîțu”, i-a spus Anca Suciu lui Dan Vîlceanu.

Vîlceanu a inisistat că și cu ocazia respectivă el ar fi dat o informație reală, cum că urmează să aibă loc o ședință la PNL, lucru care s-a întâmplat, și că în ședința respectivă Cîțu l-a propus pe Ciucă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *