Dan Vîlceanu, numit miercuri ministru al finanțelor, a fost membru PSD, a spus actualul președinte al partidului, dar nu a excelat cu nimic. Dan Vîlceanu, nu face parte din „produsele high-class” ale partidului pe care îl conduce, a spus Marcel Ciolacu.

Dan Vîlceanu a fost membru PSD, și chiar a condus organizația de tineret a PSD Gorj a declarat miercuri seară Marcel Ciolacu la B1TV. Iar dacă în PSD n-a excelat, poate o va face în alte partide, a sugerat Ciolacu.

Avem o pepinieră destul de bună şi pentru celelalte partide. Sincer, nu este din produsele high-class ale PSD. Veţi vedea în următoarele luni prestaţia la Ministerul Finanţelor. Bine că am scăpat de Cîţu de la Finanţe! E portofoliul cel mai important după cel de prim-ministru. Va fi şi domnul Vîlceanu unul dintre mulţii miniştri ai acestui Cabinet”, a declarat Marcel Ciolacu.

Dan Vîlceanu a fost învestit, miercuri, în funcția de ministru al Finanțelor. El a fost propunerea premierului Florin Cîțu și a echipei care-l susține pe acesta în cursa pentru șefia PNL. În ședința conducerii partidului în care a fost validată numirea sa, singurul care a votat împotrivă a fost chiar liderul PNL, Ludovic Orban. Vîlceanu şi-a început cariera politică la PSD, iar apoi a trecut la PDL.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.