Daniel Florea are o plângere penală pentru mită electorală
Daniel Florea are o plângere penală pentru mită electorală

Daniel Florea are o plângere penală pentru mită electorală. Candidatul alianței PNL-USR-Plus îl acuză pe primarul sectorului 5 că încearcă să cumpere voturi. ”Nu mă voi opri aici. Voi demasca orice încercare de deturnare a democrației și de cumpărare a voturilor în sectorul 5, pentru că doar așa se poate schimba destinul acestui sector!” a promis Cristian Băcanu.

Cristian Băcanu a anunțat depunerea unei plângeri penale împotriva lui Florea, relatează Digi24.

„Politicienii care ajung în funcții cumpărând voturi au tot interesul să nu ridice nivelul de trai al cetățenilor, pentru a fi aleși și data viitoare în aceleași condiții. Degrevați de responsabilitatea de a lucra în beneficiul celor care i-au ales, politicienii care ajung în funcții dând mită electorală sunt preocupați doar să acumuleze bani negri pentru voturile viitoare și deturnează fondurile publice de la investiții, la acțiuni de imagine fastuoase la adăpostul cărora pot fura în liniște.

Cel care primește o pungă de făină, o găleată, un cupon de cumpărături sau o excursie la băi în schimbul votului, să nu se mire dacă viața lui nu se va schimba în bine după alegerea făcută. Prin gestul său de a lua astăzi mita electorală – căci în definitiv asta este, orice cuvinte am folosi să cosmetizăm realitatea – și-a vândut dreptul de a trăi mai bine mâine. Și nu doar dreptul lui de a trăi mai bine, ci și dreptul celorlalți, a celor care aleg să nu se implice, care spun că votul lor liber nu are cum să se învingă voturilor cumpărate, care închid ochii când văd cum viitorul lor este tranzacționat de politicieni corupți și de cetățeni disperați” a declarat Băcanu.

Daniel Florea are o plângere penală. Candidatul alianței liberale a precizat că a sesizat DNA împotriva lui Daniel Florea.

„Eu am ales să mă implic și să trag un semnal de alarmă. Am decis să nu admit ca viitorul cetățenilor sectorului 5 să fie cumpărat de un primar care nu a făcut nimic pentru ei și care a făcut totul pentru cei din gașca lui. Am depus la DNA plângere penală pentru mită electorală împotriva lui Florea.

Nu mă voi opri aici. Voi demasca orice încercare de deturnare a democrației și de cumpărare a voturilor în sectorul 5, pentru că doar așa se poate schimba destinul acestui sector!” a încheiat Cristian Băcanu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *