Fostul şef al DNA şi judecător al CRR, Daniel Morar, aruncă bomba! El scrie în cartea sa că Laura Codruţa Kovesi era lipsită de onestitate profesională şi manipula.

Nici şefii SRI nu scapă de dezvăluirile acestuia. Morar a scris în carte cum i-a avertizat pe George Maior şi Florian Coldea că vor fi puşi sub acuzare pentru favorizarea infractorului, după ce au dispărut înregistrări dintr-un dosar care viza un candidat la alegerile prezidenţiale din 2009, care a şi pierdut.

Conflictul dintre DNA şi SRI a fost stins la Cotroceni, unde, la acel moment, se afla Traian Băsescu, potrivit Antena 3.

Acolo a fost şi Laura Codruţa Kovesi care a ţinut partea serviciilor, mai spune Daniel Morar.

„Laura Codruţa Kovesi a fost procurorul meu general timp de şase ani. Pentru mine, a fost un procuror general comod, în sensul că nu s-a implicat în sens negativ în anchetele procurorilor anticorupţie. Neînţelegerile între noi au apărut în momentul în care ea a înţeles să semneze acele protocoale cu serviciile de informaţii. Era o atitudine total opusă atitudinii mele. Eu încercam să îi ţin cât mai departe de anchete pe cei din serviciile de informaţii, dar procurorul general al României a semnat aceste protocoale. În parte, le-am respectat, adică ceea ce însemna anumite informări între noi şi serviciile de informaţii, în mare parte, în ce înseamnă anchetele penale, nu le-am respectat”, a dezvăluit Daniel Morar în timpul lansării cărţii sale.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *