daniel tudorache

Deputatul PSD Daniel Tudorache le-a cerut, luni, colegilor din Parlament să voteze pentru încuviinţarea cererii DNA privind efectuarea unei percheziţii informatice în cazul său, relatează Agerpres.

„Stimaţi colegi, într-adevăr, percheziţia a fost efectuată acum doi ani de zile, au avut la dispoziţie 30 de zile să nu ceară acordul Parlamentului, mă refer la procurorii NDA. Nu au făcut-o. De ce au aşteptat doi ani de zile? Vă cer să fiţi de acord sau să încuviinţaţi percheziţia telefonului. Nu am nimic de ascuns şi vreau să votaţi să percheziţioneze telefonul. E adevărat, sunt multe întrebări care se pun. De ce au aşteptat doi ani de zile? Poate că acum e momentul, e un moment prielnic să se facă circ. Puteau să o facă în primele 30 de zile şi nu aveau nevoie de votul dumneavoastră. Deci, vă rog frumos să votaţi”, a afirmat, în plen, Tudorache.

Camera Deputaţilor dezbate şi votează, luni, cererea Justiţiei privind încuviinţarea percheziţiei în cazul deputatului Daniel Tudorache, fost primar al Sectorului 1, urmărit penal pentru achiziţii nelegale şi supraevaluate în timpul pandemiei de COVID-19.

Votul deputaţilor va fi secret cu bile.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *