Ciprian Ciucu, președintele PNL București: „Îi vom face o evaluare lui Nicușor Dan. Nu a fost suficient de atent”

Ciprian Ciucu, președintele PNL București și primarul Sectorului 6, a declarat că liberalii i-au acordat sprijin politic lui Nicușor Dan, însă acesta nu va avea mereu ”un cec în alb”. Edilul Sectorului 6 a anunțat că la primăvară i se va face o evaluare primarului Capitalei.

„Vom evalua şi cum se raportează la PNL, pentru că noi am fost un partener de bună credinţă. În campania noastră internă, domnia sa s-a poziţionat vădit împotriva mea, dar am considerat că trebuie continuăm să îi asigurăm sprijinul. Dar PNL Bucureşti nu a primit aceeaşi consideraţia din partea domniei sale. Nu a fost suficient de atent să nu blocheze anumite proiecte pe care de exemplu primăria sectorului 6 le are. Domnul Nicuşor Dan colaborează foarte mult cu o formaţiune mică politică, iar aceasta s-a desprins din PNL, mai mult decât cu PNL. Sunt multe angajări în Primăria Bucureşti care sunt din acea zonă. Este o evidenţă. Cele două criterii de evaluarea sunt cum performează, în al doilea rând onestitatea faţă de partidul care îi asigură majoritatea”, a precizat Ciprian Ciucu, marți, la Digi24.

Edilul spune că evaluarea se va face în primăvară.

Ciprian Ciucu: „Nicuşor Dan nu va avea la nesfârşit un cec în alb”

„Nu am anunţat că i-am retras sprijinul. În acest moment, PNL îi asigură majoritatea în Consiliul Municipal. Asta nu înseamnă că domnul Nicuşor Dan va avea la nesfârşit un cec în alb. Va veni un moment în care îi vom face o evaluare”, a adăugat acesta.

În cazul în care se va retrage sprijinul politic, lui Nicușor Dan îi va fi mult mai greu, a adăugat Ciucu.

Întrebat dacă Nicuşor Dan va mai fi susţinut de PNL pentru un al doilea mandat la conducerea PMB, preşedintele PNL Bucureşti a răspuns: „Dacă spun că îi retragem sprijinul, îi torn plumb în ghete. Vine o iarnă grea, are multe de făcut, şi eu încerc să ţin acest oraş pe linia de plutire. Vă daţi seama ce înseamnă un primar fără sprijin? Vreau să ajute o atitudine corectă, matură a PNL Bucureşti. Dacă se va umple paharul, sau vom considera că trebuie să îl tratăm altfel, acest lucru se va întâmplă după ce va trece această perioadă grea de iarnă”, a încheiat Ciucu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *