Deputata PSD Elvira Șarapatin a lovit un om cu mașina și a fugit
Deputata PSD Elvira Șarapatin a lovit un om cu mașina și a fugit

Deputata PSD Elvira Șarapatin a lovit un om cu mașina și a fugit de la locul accidentului, întorcându-se ulterior. Ea se afla la volanul mașinii sale și nu a dat prioritate unui pieton, pe o trecere din orașul Târgu Jiu. Omul a fost acroșat și a sunat la Poliție.

Bărbatul de 50 de ani, din orașul Novaci a spus că a fost victima unui accident în Târgu Jiu, iar mașina care l-a lovit nu a oprit la fața locului, relatează Mediafax.

„Din cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Târgu Jiu, a reieșit faptul că bărbatul, în timp ce traversa partea carosabilă a străzii Traian, din municipiul Târgu Jiu, prin loc permis, marcat și semnalizat corespunzător, ar fi fost acroșat de un autoturism, care nu i-ar fi acordat prioritate la trecere, fără a opri la locul faptei. La scurt timp, conducătoarea autoturismului, o femeie, de 68 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a revenit la locul producerii evenimentului rutier”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Pietonul și șoferița au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Surse din anchetă spun că femeia care conducea mașina era deputata PSD Elvira Șarapatin. Ea nu a putu fi contactată de jurnaliști pentru lămuriri

Bărbatul rănit în accident a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele deputatului, pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *