Un deputat iși vinde mașina ca să-și plătească factura de curent
Un deputat iși vinde mașina ca să-și plătească factura de curent Credit: ziarul Unirea

Un deputat iși vinde mașina ca să-și plătească factura de curent. Cere pe ea exact cât trebuie să plătească pe factură. Deputatul de Alba Daniel-Gheorghe Rusu a postat pe pagina sa de Facebook mesajul de vânzare, alături de factură.

Daniel-Gheorghe Rusu, de la Partidul Alternativa Dreaptă, și-a scos la vânzare autoturismul, fabricat în anul 2002, cu 2.460 de lei, adică valoarea ultimei facturi de energie electrică, relatează Gândul.

În anunțul de vânzare de pe Facebook, deputatul a atașat și o fotografie cu factura de curent  primită, din care reiese că a fost facturat de către furnizor pentru perioada mai-septembrie, în baza unor estimări, pentru că, cel mai probabil, Rusu nu a comunicat indexul.

Vând Peugeout 206 cabriolet din anul 2002, benzinar, preț «ne-negociabil», 2.460 lei (pentru a-mi achita factura la Electrica)! Nu este o glumă!”, scrie deputatul pe Facebook.

În unul dintre comentarii, deputatul explică faptul că această ultimă factură primită de el nu reflectă consumul real, având în vedere că este plecat 23 de zile pe lună la București, iar soția sa lucrează până târziu, așadar nu consumă foarte mult curent.

Pornind de la cazul unei femei din Timișoara care a primit o factură de 10.000 de euro la curent după o regularizare de patru ani, avocatul Adrian Cuculis a explicat că procesele împotriva furnizorilor se vor transforma în acțiuni colective.

„Noi am inceput deja procesele cu furnizorii de energie electrică și se transformă ușor, ușor în procese colective, exact așa cum le anunțasem”, a anunțat avocatul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *