Deputatul USR Iulian Bulai îi urează „la mulți ani” lui Mihai Eminescu: „Ar fi semnat pentru Fără penali în funcții publice”

Deputatul USR Iulian Bulai, președintele Comisiei pentru Cultură a Camerei Deputaților, a provocat, vineri, o reacție negativă în social-media, după ce a ținut să îi ureze „la mulți ani” lui Mihai Eminescu, și a afirmat că acesta ar fi fost USR-ist dacă era astăzi în viață.

„Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi:
– ar fi semnat pentru “Fără penali în funcții publice”.
– ar fi eliminat pensiile speciale.
– ar fi desființat inspectoratele școlare, pe care le știa bine.
– ar fi vrut să construim mai repede autostrada A8, pentru a ajunge mai repede de la Iași la Viena.
– ar fi reformat radical TVR, SRR și CNA.
La mulți ani, Mihai!”, a scris Bulai pe pagina sa de facebook. 

Cititorii l-au taxat în comentarii, amintindu-i că Eminescu este mort, că acesta avea simpatii legionare și că dacă ar fi fost în viață, probabil ar fi fost simpatizant al AUR, nu al USR.

Actorul Mugur Mihăescu a avut câteva replici acide, duminică seară, la Antena 3, la adresa deputatului USR-Plus Iulian Bulai, Șeful Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților, după ce acesta a cerut o întalnire cu CNA cu privire la programul de Revelion al TVR.

Politicianul a acuzat TVR că a aruncat în derizoriu măsurile de protecție și că a dat un mesaj de ingorare a acestora prin programul de Revelion. Parlamentarul a mai acuzat postul public de televiziune că a dat microfonul „conspiraționiștilor”, printre invitați fiind Dan Bitman, un critic cunoscut al măsurilor anti-Covid.

Mugur Mihăescu, către deputatul Iulian Bulai, pe marginea scandalului de la TVR: „O să-l iau la mișto și pe ăsta! Vai de steaua voastră de comuniști!

Într-o intervenție în direct, în cadrul emisiunii „Decisiv”, deputatul a reclamat că TVR a difuzat „o bășcălie tristă, care subminează și își bate joc de toată ideea de măsuri de protecție împotriva pendemiei, pe bani publici”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *