Image default
Actualitate

Deputatul USR Iulian Bulai îi urează „la mulți ani” lui Mihai Eminescu: „Ar fi semnat pentru Fără penali în funcții publice”

Deputatul USR Iulian Bulai, președintele Comisiei pentru Cultură a Camerei Deputaților, a provocat, vineri, o reacție negativă în social-media, după ce a ținut să îi ureze „la mulți ani” lui Mihai Eminescu, și a afirmat că acesta ar fi fost USR-ist dacă era astăzi în viață.

„Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi:
– ar fi semnat pentru “Fără penali în funcții publice”.
– ar fi eliminat pensiile speciale.
– ar fi desființat inspectoratele școlare, pe care le știa bine.
– ar fi vrut să construim mai repede autostrada A8, pentru a ajunge mai repede de la Iași la Viena.
– ar fi reformat radical TVR, SRR și CNA.
La mulți ani, Mihai!”, a scris Bulai pe pagina sa de facebook. 

Cititorii l-au taxat în comentarii, amintindu-i că Eminescu este mort, că acesta avea simpatii legionare și că dacă ar fi fost în viață, probabil ar fi fost simpatizant al AUR, nu al USR.

Actorul Mugur Mihăescu a avut câteva replici acide, duminică seară, la Antena 3, la adresa deputatului USR-Plus Iulian Bulai, Șeful Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților, după ce acesta a cerut o întalnire cu CNA cu privire la programul de Revelion al TVR.

Politicianul a acuzat TVR că a aruncat în derizoriu măsurile de protecție și că a dat un mesaj de ingorare a acestora prin programul de Revelion. Parlamentarul a mai acuzat postul public de televiziune că a dat microfonul „conspiraționiștilor”, printre invitați fiind Dan Bitman, un critic cunoscut al măsurilor anti-Covid.

Mugur Mihăescu, către deputatul Iulian Bulai, pe marginea scandalului de la TVR: „O să-l iau la mișto și pe ăsta! Vai de steaua voastră de comuniști!

Într-o intervenție în direct, în cadrul emisiunii „Decisiv”, deputatul a reclamat că TVR a difuzat „o bășcălie tristă, care subminează și își bate joc de toată ideea de măsuri de protecție împotriva pendemiei, pe bani publici”.

Related posts

Consilieri USR PLUS au refuzat să jure cu mâna pe Biblie. Clotilde Armand, poziție contrară față de colegii ei

Andrada Ionescu

Rareș Bogdan regretă că a spus despre Ludovic Orban că “i s-a umflat capul”: “E un limbaj mai de stradă, dar asta cu lupul alfa e ok”

Andrada Ionescu

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, vrea să transforme tramvaiul 21 în metrou cu bani europeni și să extindă linia în Voluntari

Andrada Ionescu

Leave a Comment