Derapaj al lui Aurelian Bădulescu (PSD), după ce a postat o fotografie cu Klaus Iohannis în postura lui Hitler. PNL cere excluderea lui Bădulescu din PSD
Actualitate

Derapaj al lui Aurelian Bădulescu, după ce a postat o fotografie cu Klaus Iohannis în postura lui Hitler. PNL cere excluderea lui Bădulescu din PSD!

Fostul viceprimar al Capitalei Aurelian Bădulescu a postat vineri o fotografie pe Facebook în care preşedintele Klaus Iohannis apare în postura dictatorului nazist Adolf Hitler. PNL a reacţionat „somând” PSD să ia de urgenţă decizia de excludere din partid a lui Bădulescu şi să se delimiteze de mesajele promovate de acesta.

„Atacurile suburbane ale unor reprezentanţi ai PSD la adresa preşedintelui Klaus Iohannis sunt revoltătoare şi depăşesc orice limită a polemicii politice, aducând atingere demnităţii umane prin retorica degradantă promovată. Astăzi a fost rândul fostului viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a Gabrielei Firea, să lanseze pe o reţea de socializare o imagine abjectă, în care sunt folosite simboluri care aparţin unui regim dictatorial şi criminal din istoria Europei. Somăm conducerea PSD să ia de urgenţă decizia de excludere din partid a lui Aurelian Bădulescu şi să se delimiteze explicit şi fără echivoc de mesajele promovate de acesta”, a transmis, vineri, PNL.

Liberalii afirmă că, în cazul în care reprezentanţii PSD nu se delimitează de mesajele fostului viceprimar, ”este clar că aceasta este, de fapt, o temă explicită a campaniei PSD, singura modalitate în care social-democraţii sunt capabili să desfăşoare competiţia electorală”.

„De asemenea, solicităm organelor abilitate să se sesizeze cu privire eventualele fapte penale săvârşite de Aurelian Bădulescu, precum şi de alţi reprezentanţi ai PSD care au distribuit mesajele acestuia de pe o pagină de socializare, în raport cu prevederile Legii 217/2015 şi a OUG 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii”, au mai transmis liberalii. Într-o postare pe Facebook, Bădulescu face referire la iohannism – acea doctrină de distrugere a identităţii naţionale şi de renaştere a internaţionalismului marxist” şi publică o fotografie modificată a preşedintelui Iohannis pentru a-l face să semene cu Hitler.

Într-o postare pe Facebook, Bădulescu face referire la iohannism – acea doctrină de distrugere a identităţii naţionale şi de renaştere a internaţionalismului marxist” şi publică o fotografie modificată a preşedintelui Iohannis pentru a-l face să semene cu Hitler.

„Klaus Iohannis doreşte întreaga putere. Calcă pe morţi. Scrâşneşte din dinţi. Rage ca o fiară: PeeSeeDeee! (…) ohannismul e acea doctrină de distrugere a identităţii naţionale şi de renaştere a internaţionalismului marxist” (…) Pe înţelesul tuturos, Iohannismul esrte predarea ţării la cheie. Adică, românii să rămână servitorii Europei”, a scris Aurelian Bădulescu pe Facebook.

 

Related posts

Eugen Tomac vede PSD și formațiunea lui Ponta drept clasa politică „plină de mediocrități care ignoră realitatea”

Nelu Tătaru a aruncat cu săgeți către PSD: Tocmai factorii politici care au bagatelizat pandemia depun astăzi moţiune de cenzură

Război în PSD. Marian Oprișan s-a trecut primul pe lista PSD Vrancea la Senat și l-a eliminat pe omul lui Ciolacu

Andrada Ionescu

Marius Cosmin Fodoroiu

George Dumitrescu

De ce a interzis BEC Dâmbovița sloganul USR-PLUS „O Românie fără hoție”

Andrada Ionescu

Klaus Iohannis trimite înapoi în Parlament legea care dublează alocațiile copiilor

Andrada Ionescu

Leave a Comment