viceprimarii sectorului 1

După validarea ultimilor consilieri locali, luni vor fi aleși și viceprimarii sectorului 1. La începutul săptămânii viitoare, pe 23 noiembrie, Clotilde Armand va avea nu una, ci două ședințe cu noii consilieri locali. Astfel, potrivit unor surse din primărie, după ședința ordinară va fi convocată o ședință de îndată, pentru alegerea viceprimarilor sectorului 1. Nu puțini sunt cei care se întreabă cine vor fi locotenenții lui Clotilde.

Viceprimarii sectorului 1, oamenii din umbra franțuzoaicei

Conform surselor noastre, viceprimarii sectorului 1 vor fi PNL-ista Ramona Porumb și USR-istul Oliver Păiuși. Dealtfel, se pare că nu mai există alte propuneri în afară de cei doi consilieri locali, care vor fi votați viceprimari.

Ramona Porumb se află la al doilea mandat de consilier local în sectorul 1. Femeia a intrat în politică în 2016, atunci când a candidat, din partea Partidului Național Liberal (PNL), pentru un post de consilier în Consiliul local al sectorului 1.

Și Oliver Păiuși a obținut la alegerile locale din 27 septembrie cel de-al doilea mandat de consilier local în sectorul 1 al Capitalei. El a intrat în politică în anul 2016.

Economist de profesie, Oliver Paiusi a absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti, Specializarea financiar, contabil şi administrativ. Din anul 2000, Oliver Păiuși lucrează în turism. Dealtfel, în 2003, bărbatul a înființat agenția de turism Fabrio Turism SRL.

Leave a comment

Lasă un răspuns