Ludovic Orban anunță rectificarea bugetară: „Vom organiza o ședință de Guvern”
Actualitate

Ludovic Orban anunță rectificarea bugetară: „Vom organiza o ședință de Guvern”

Premierul Ludovic Orban a anunţat, vineri, că Guvernul se va reuni, luni, în şedinţă pentru a adopta rectificarea bugetară, după ce proiectul rectificării a fost discutat, în primă lectură, în această săptămână.

„S-a discutat ordonanţa de rectificare în primă lectură în cursul acestei săptămâni. Am propus ca luni să organizăm o şedinţă de Guvern pentru a adopta rectificarea bugetară”, a afirmat Orban.

„Cert este că Ministerul Transporturilor nu numai că a avut o alocare mai mare decât în anii anteriori, dar la fiecare rectificare de până acum a beneficiat de suplimentarea bugetului pentru a susţine investiţiile, pentru că a şi meritat, accelerând lucrările”, a adăugat şeful Executivului, Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban a participat, vineri, la Suceava, la recepţia lucrărilor variantei ocolitoare a municipiului Rădăuţi. Ulterior, acesta a fost prezent în localitatea Pojorâta, unde reprezentanţii CFR au prezentat un tren de lucru, achiziţionat recent, care este capabil să refacă întreaga infrastructură de cale ferată.

Related posts

Președintele României a cerut cetățenilor să-și protejeze bătrânii. Mesajul transmis de Klaus Iohannis

Procesul coronavirusului, intentat Chinei de SUA. Despăgubirile uriașe solicitate

Constantinescu Gabriel

Nelu Tătaru: „Nici nu vreau să mă gândesc la Crăciun”

Constantinescu Gabriel

Alexandru Rafila: Știu multe persoane care s-au întors infectate de pe litoral

Constantinescu Gabriel

Constantin Borta

Andrada Ionescu

Elena Cruceanu

Andrada Ionescu

Leave a Comment