Oliver Paiusi
USR

Oliver Paiusi

Oliver Paiusi a intrat în viața politică în anul 2016, când a candidat pe listele Uniunii Salvați Bucureștiul pentru un loc în consiliul local al sectorului 1. Păiuși Oliver Leon are 49 de ani și este căsătorit cu Luminița Păiuși.

Economist de profesie, Oliver Paiusia absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti. Secializarea: financiar, contabil şi administrativ.

Timp de 11 ani Leon Păiuși a predat disciplina Geografie şi Cultură Civică. Din anul 2000 lucrează în turism.

În 2003, Leon Păiuși a fondat agenția de turism Fabrio Turism SRL, împreună cu Sorin Onuț. În 2017, firma a avut trei angajați, un profit net de peste 360.000 de lei. Cifra de afaceri netă a fost de aproape un milion de lei.

Din anul 2012, Oliver Leon Păiuși activează ca voluntar în cadrul Asociaţiei Salvaţi Cartierele Dămăroaia şi Bucureştii Noi.

Leon Oliver Păiuși deține împreună cu soția sa, Luminița Păiuși, un teren intravilan de aproximativ 300 mp în București, un teren în Săbăreni, jud. Giurgiu și două terenuri intravilane în comuna Nucșoara din jud. Argeș.

Cei doi sunt proprietarii a două construcții: o casă de 203 mp în București și o casă de vacanță în Nucșoara. Soții Păiuși au două depozite bancare în valoare totală de circa 55.000 de lei.

Potrivit declarației de avere, Oliver Leon Păiuși, vicepreședinte al USB, filiala Sector 1, a câștigat un salariu de 14.400 de lei ca director al firmei Fabrio Turism. Oliver Paiusi a încasat și dividende în valoare de 124.000 de lei. De asemenea, el a primit și indemnizația de consilier local, în valoare de 9.432 de lei.

Related posts

Ana Ciceală a fost executată „scurt şi brutal” când a pierdut postul de candidat la sectorul 3. Dezvăluirile deputatului USR Tudor Benga

Fost șef de poliție controversat, intrat în USR. Viorel Salvador Caragea a fost bănuit chiar și de legături cu Mafia Italiană

Constantinescu Gabriel

Viorel Daniel Chirvasă

George Dumitrescu

Galbenu Ana-Iulia

Andreea Cristescu

Adrian Alexandru

Andreea Cristescu

Manuela Muresan

George Dumitrescu

Leave a Comment