Diana Șoșoacă a vorbit recent despre viața ei personală. Senatoarea a povestit cum a reușit soțul ei să o cucerească și cum acesta este marea ei iubire.

Senatoarea Diana Șoșoacă a ținut să sublinieze faptul că soțul ei este cel care deține controlul în casă și ține întodeauna cont de sfaturile și nevoile sale. De asemenea, ea a mai spus că cei doi împărtășesc aceleași valori, și că soțul său este marea ei dragoste.

„Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România.

Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc.

I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă. Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun.”, a precizat Șoșoacă.

Mama Dianei Șoșoacă este sprijinul acesteia

Mama Dianei Șoșoacă este un medic de obstretică-ginecologie despre care fata ei are doar cuvinte de laudă.

„Pe mama am văzut-o mereu luptând. Fiind o femeie superbă, de o frumusețe răpitoare, evident că prima acest aspect, deși este o femeie extrem de erudită, emancipată, a fost un fel de George Sand al vremurilor noastre, o Ecaterina Teodoroiu.”, a mai spus senatoarea.

Diana Șoșoacă a mai declarat că mama ei a fost un exemplu de urmat, mai ales că aceasta a sfătuit-o să învețe cât poate de mult și să fie stăpână pe sine, potrivit Antena3.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *