Diana Șoșoacă începe atacurile la adresa foştilor săi aliaţi din Parlament, lideri ai Alianţei pentru Unirea Românilor, pe motiv că nu au reacţionat după scandalul iscat de interviul pe care senatoarea ar fi trebuit să îl acorde unor jurnalişti din Italia, acuzându-i că ar fi încercat să o saboteze, pe plan intern şi extern.

„Marş de aici, că te ştii cine eşti. Te-ai cocoţat până acum pe umerii mei, când a fost cu minerii, te-am dus pe la toate ministerele şi acum vorbeşti execrabil despre mine”, a transmis senatoarea Diana Șoșoacă, în cadrul unei emisiuni online care l-a avut ca interlocutor pe Iurie Roşca, politician pro-rus, fost vicepremier al Moldovei, citat de Adevărul.

Diana Şoşoacă i-a apostrofat pe copreşedintele AUR George Simion şi pe europarlamentarul Cristian Terheş.

„Există două personaje care o fac pe patrioţii, doi bărbaţi. Unul în Parlamentul României, unul în Parlamentul European, care atât de mult mă susţin pe mine şi pe Silviu (n.r. – soţul Dianei Şoşoacă) încât nu au dat vreun telefon după ce Silviu a trecut prin ce a trecut. Marş, amândoi!”, a declarat senatoarea Diana Șoșoacă.

Cât despre Călin Georgescu, propus în repetate rânduri de AUR pentru funcţia de premier, Diana Şoşoacă a subliniat că nu este un naţionalist, aşa cum pretinde, ci urmăreşte doar capitalul electoral.

„Pentru că aşa te-au pus Soroş şi serviciile străine şi române, să vii în România şi, după ce ai făcut parte în Clubul de la Roma, să spui că ai ieşit de acolo şi din masonerie”, se mai arată în mesajul senatoarei Diana Șoșoacă.

Mai mult, Diana Șoșoacă spune că i s-a impus testarea pentru COVID-19 pentru participare și a refuzat să se testeze.

Senatoarea Diana Șoșoacă a scris pe Facebook că a fost invitată la revelionul filmat pentru televiziunea România TV, însă a refuzat invitația.

„Ma bucur din suflet ca am refuzat sa particip la o asemenea tradare națională!. Mi s-a impus testare: adică eu lupt impotriva plandemiei și mascaradei, impotriva testarii care nu testează nimic, decât pompează bani îuzunarele politicienilor, și eu sa accept testarea ca să particip la o emisiune pt distracție la TV?”, a mai spus senatoarea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *