Diana Șoșoacă susținută de Donald Trump, într-un mesaj viral
Diana Șoșoacă susținută de Donald Trump, într-un mesaj viral

Diana Șoșoacă susținută de Donald Trump. Senatoarea Diana Șoșoacă, recent dată afară din AUR, a căzut victima unei farse pe internet. Senatoarea a distribuit pe internet un tweet al fostului președinte al Statelor Unite, Donald Trump, în care acesta își anunță sprijinul pentru parlamentarul român. Contul de Twitter al ex-președintelui Trump este însă în continuare suspendat, astfel că mesajul este în mod clar unul „fabricat”.

În presupusa postare de pe Twitter, distribuită de fostul parlamentar AUR, Trump spune „Sunt întristat să aud de excluderea Dianei Şoşoacă. E o greşeală uriaşă”, iar Şoşoacă a distribuit postarea cu mesajul „Mulţumesc, domnule preşedinte”.

sosoaca trump fake tweet

Diana Șoșoacă susținută de Donald Trump. Nu se poate spune cu certitudine dacă senatoarea a distribuit mesajul în glumă, ca o autoironie, sau dacă chiar a crezut pentru moment că a primit susţinerea lui Donald Trump, care pare însă varianta cea mai credibilă. Fostul preşedinte american încă are contul de twitter dar și pe alte rețele sociale, suspendat, după asediul Capitoliului de luna trecută relatează B1TV.

Mulţi dintre susţinătorii lui Şoşoacă nu au realizat că a fost victima unei farse și au continuat să îşi arate sprijinul pentru fostul parlamentar AUR:

„Să nu renunțați niciodată oricât va fi de greu pentru ce sunteți trimisă de cel de sus nu sunteți aleasă la întâmplare aveți ceva de îndeplinit pe acest pământ sfânt !!. Doamne ajută !!”, a scris un internaut.

„Felicitări pentru verticalitate, patriota noastră! rușine trădătorilor. Ați fost locomotiva acestui partid! Vă iubim”, a mai spus un susținător al Dianei Şoşoacă.

„Am merita și noi românii un președinte ca Trump. În lipsa lui și doamna Șoșoacă ar fi bună, zic. Make Romania great again!” a scris altcineva.

Ce-i drept, și mai mulți au fost cei care au ironizat o pe Şoşoacă:

„Felicitări, doamnă senator! Vă dați seama, dacă și Trump vă susține o să ajungeți departe, cine știe, poate chiar până la Casa Albă”

„Când a auzit că ați fost exclusă din AUR, Kim Jong-Un a început să plângă și să cânte „Doamne, ocrotește-i pe români!”.

„Xi Jinping si Putin au fost foarte întristați și au spus ca e inacceptabil așa ceva! Sint curios ce măsuri vor lua împotriva țărișoarei! Oricum vom fi de partea Dianei”, au fost o parte dintre reacțiile primite de Şoşoacă la postare.

După ce postarea Dianei Șoșoacă s-a viralizat, aceasta și-a editat postarea cu un emoji în care zâmbește.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *