Actualitate

Digitalizarea după criza provocată de coronavirus

Digitalizarea este o chestiune ce ia amploare după criza provocată de coronavirus. În contextul pandemiei actuale, tot mai multe companii caută să găsească soluții pentru a încetini răspândirea virusului. Raluca Turcan ne vorbește despre ultima discuție cu compania Vodafone.

„Am avut astăzi ocazia să discut, cu reprezentantele companiei și Fundației Vodafone, despre programele de responsabilitate socială derulate în România. De fiecare dată, este încurajator să vedem cum companiile sprijină comunitățile, alături de autoritățile locale și de Guvern, prin proiecte curajoase țintite către sectoarele cele mai sensibile din societate.”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Vicepremierul Guvernului PNL declară că educația este unul dintre domeniile ce va beneficia de digitalizare. „Unul dintre aceste este, fără îndoială, digitalizarea în domeniul educației. Proiect în care compania investește nu numai resurse, ci și know-how, efort și o viziune de viitor în ceea ce privește învățarea. Care să conducă la extinderea accesului copiilor din România la tehnologie și resurse online. Așa a fost gândit programul ”Școala din valiză”, pe care compania l-a implementat în 22 de școli din comunități vulnerabile și care propune soluții de învățare digitală, printr-un ”pachet” complet ce include dispozitive pentru elevi și profesori, conexiune la internet, resurse educaționale și aplicații care îmbunătățesc învățarea.„, continuă aceasta.

Ulterior, Raluca Turcan prezintă propunerile pe care le-a primit din partea companiei pentru a accelera acest proces de digitalizare. Printre ele se numără soluții digitale în telemedicină, în telemuncă și aplicații pentru susținerea persoanelor care au trecut prin violență.

Raluca Turcan este mândră de Guvernul Orban. Aceasta aduce în vederea internauților faptul că niciun alt guvern nu a reușit să prospere la capitolul digitalizare, precum a făcut-o guvernul actual.

Related posts

Tăriceanu crede că guvernul induce panica în rândul populației

Alina Angelescu

Victor Ponta continuă atacul la adresa Guvernului: „În fiecare zi avem mai multe victime de Covid-19 decât cele de la Colectiv”

Andrada Ionescu

Klaus Iohannis: „Să fim sinceri, plafonarea cazurilor de Covid la 10.000 este mult prea sus”

Andrada Ionescu

Bulai: 51 milioane de lei tăiate de la Ministerul Culturii

Alina Angelescu

Codrin Ștefănescu îl trage la răspundere pe Ciolacu

Alina Angelescu

Un nou spital județean va fi construit la Sibiu

Alina Angelescu

Leave a Comment