Două fotografii cu discuții de pe grupul privat de Whatsapp al deputaților PNL din mandatul 2020-2024 au fost publicate de George Simion pe Facebook luni seară.

Liderul AUR și-a marcat postările cu hashtagul #jesuisvirgil, numindu-l din nou ”hoț” pe ministrul Energiei. Fotografiile nu au fost publicate ca o postare separată, ci în comentariile lui George Simion la una dintre postările sale.

Discuțiile arătau un schimb de replici ale unor liberali precum Raluca Turcan și Sebastian Burduja referitoare la eventuale măsuri pe care PNL trebuie să le ia în urma agresiunii lui Simion la adresa lui Popescu.

Surse din PNL au confirmat pentru G4Media că grupul de Whatsapp este real, la fel și discuțiile publicate de George Simion. Concluzia liberalilor consultați de G4Media a fost că PNL ”are turnători” la AUR.

George Simion, copreședintele partidului AUR, l-a jignit luni pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, căruia i-a strigat în mod repetat ”Ești un hoț!” după ce a pus ambele mâini pe el.

Virgil Popescu vorbea de la prezidiul Camerei Deputaților la moțiunea simplă împotriva sa, moment în care Simion a venit peste el la microfon, a pus ambele mâini pe el și a urlat în repetate rânduri ”Ești un hoț!”, ținându-l de gât. Președintele de ședință, Daniel Suciu (PSD), i-a cerut în mod repetat lui George Simion să ia mâinile de pe ministrul Virgil Popescu.

Virgil Popescu i-a replicat imediat, strigându-i ”Ești un prost!”.

”Domnule președinte, pot să îi spun eu domnului Simion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul, că văd că pe Simion îl frământă alte lucruri”, spusese Virgil Popescu înainte de intervenția în forță a lui gEORGE Simion.

george simion aur pnl virgil popescu 768x356 1

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *