florin cîțu
florin cîțu

Florin Cîțu a vorbit luni seara, la Digi24, despre atacul PSD pe rețelele sociale la adresa sa. „Sunt foarte onest, transparent, vreau să mi să spună foarte clar în ce direcție mergem. Dacă mergem împreună” a spus președintele șeful liberalilor.

„PNL este cel care a închis ochii. Nu avem în în programul de guvernare 7% investiții”, a adăugat președintele Senatului.

„Pentru mine trebuie să fie lucurile foarte clare. Sunt foarte onest, transparent, vreau să mi să spună foarte clar în ce direcție mergem. Dacă mergem împreună.Noi am făcut un compromis în această guvernare. Și suntem la guvernare cu PSD. Dar dacă suntem la guvernare doar ca să fim cei care încasează și să închidem ochii de fiecare dată, și apoi să fim arătați tot noi cu degetul, că nu merge această coaliție, nu voi accepta”, a spus Florin Cîțu la Digi 24.

„Astfel de practici trebuie să se termine dacă vrem să mergem mai departe. Ăsta a fost mesajul în coaliție, și acesta ar fi mesajul mesajul meu tot timpul. Dacă vrem să mergem mai departe, atacuri plătite… e o campanie sponsorizată, cât timp a fost sponsorizată, nu poți să spui că a fost o postare, a pus-o cineva… Deja există în spate o campanie de sponsorizare, e clar că cineva a vrut să facă acest lucru. Există o strategie care merge foarte bine. Dacă asta este, să o știm. Eu sper că nu”, a spus Florin Cîțu.

„Pentru că împreună, noi am făcut acest compromis pentru a duce la implementarea programului de guvernare. Program de guvernare în care azi tot PNL este cel care a închis ochii.Nu avem în în programul de guvernare 7% investiții.Dacă vor merge în aceeași direcție, PNL va discuta, dar, repet, să fie foarte clar dacă vor să fie cu noi, sau nu, parteneri. În acest compromis pe care l-am agreat să-l facem, să trecem România prin această perioadă dificilă”, a mai spus Florin Cîțu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *