Doi deputați PSD au fost amendați de polițiști pentru că au refuzat să poarte masca într-un fast-food și au făcut scandal. Cei doi bărbați au devenit recalcitranți iar patronul localului a chemat Poliția.

Cei doi bărbați ar fi, potrivit unor surse din Poliție, deputaţii PSD de Vaslui, Adrian Solomon (foto stânga) şi Irinel Stativă.

Ei au fost amendați însă la legea privind încălcarea unor norme de conviețuire socială și nu pentru nepurtarea măștii.

Sancțiunea contravențională de 2.600 de lei a fost aplicată pentru „provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”.

Poliția Capitalei a explicat într-un comunicat că marți dimineață, o patrulă a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi a fost solicitată de agenții de paza ai unui fast-food din sectorul 3 să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, fiind recalcitrant.

Polițiștii au mers la fața locului, iar bărbatul a continuat scandalul, înjurându-i pe polițiști. Alături de el se mai afla un bărbat care, la rândul său, a avut un comportament similar, conform Poliției Capitalei.

Pe lângă alte injurii, cei doi deputați PSD le-ar fi spus poliţiştilor că ei le plătesc salariile şi că nu sunt demni de haina pe care o poartă.

Adrian Solomon a fost amendat cu 1.600 de lei, iar Irinel Stativă cu 1.000 de lei, pentru încălcarea Legii pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *