George Niculescu
Prefectul de Constanța George Niculescu a intrat în izolare

Prefectul de Constanța George Niculescu a intrat în izolare după ce o angajată a Prefecturii a fost confirmată cu COVID-19. Prefectul s-a izolat până ce va afla și el rezultatul testului.

Este primul caz de coronavirus înregistrat în instituție luni, după ce o persoană angajată la cancelaria prefectului a fost testată pozitiv.

„Imediat, DSP Constanţa a pornit o anchetă epidemiologică, pentru a stabili dacă sunt şi alte persoane suspecte de infecţia cu virusul SARS-CoV-2. Mâine dimineaţă, Cancelaria prefectului va fi dezinfectată, conform normelor în vigoare. În urma confirmării primului caz de coronavirus în Prefectura Constanţa, George-Sergiu Niculescu şi echipa sa vor intra în autoizolare până la efectuarea testului şi aflarea rezultatului”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Constanța preluat de PsNews.

Prefectul de Constanța a transmis că angajata este asimptomatică, dar a fost internată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase.

„Am discutat cu colega noastră, care acum se află internată în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase. Este asimptomatică, starea ei este foarte bună. În perioada următoare, la nivelul Prefecturii, vor fi luate toate măsurile necesare prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, sub îndrumările venite din partea reprezentanţilor DSP Constanţa”, a spus prefectul George Niculescu.

Cifrele oficiale comunicate luni arată 250 de noi cazuri noi de coronavirus (COVID-19) în ultimele 24 de ore în timp ce numărul total al cazurilor de infectare a trecut de 29.000. Până acum au decedat 1768 de persoane.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *