Image default
Actualitate

Dominic Fritz are Covid-19: „Nici nu pot să-mi imaginez cum și de unde l-am luat”

Dominic Fritz, primarul Timișoarei ales toamna trecută, a fost diagnosticat cu Covid-19. Anunțul a fost făcut chiar de el, pe pagina de Facebook, unde a spus care este starea lui și cine se va ocupa în continuare de problemele orașului.

Dominic Fritz are Covid-19

„A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID-19.

Aseară am simțit dureri musculare și o stare subfebrilă așa că am făcut un test azi dimineața la prima oră. Rezultatul a venit și mă obligă la izolare totală timp de 14 zile. Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajații Primăriei Timișoara pentru că am purtat tot timpul mască.

Nici nu pot să-mi imaginez cum și de unde l-am luat, dar asta este natura perfidă a acestui virus”, a scris primarul Dominic Fritz pe Facebook.

„Primăria Timișoara va rămâne pe mâini bune, ale viceprimarului Ruben Lațcău care va îndeplini atribuțiile de primar ce îi sunt delegate conform Hotărârii Consiliului Local. Ruben va deveni tată chiar în zilele următoare și îmi pare rău că îi răpesc primele zile cu fiul lui. Imediat ce instanța va valida și supleantul din Consiliul Local, Ruben Lațcău va convoca Consiliul Local în formulă completă și să votăm pe al doilea viceprimar, Cosmin Tabără”, a mai anunțat Dominic Fritz.

„Călătoria la București o voi face la sfârșitul acestei luni când, împreună cu președintele Consiliului Județean, Alin Nica, vom discuta la Guvern despre proiectele comune și ale orașului. Voi transmite oricum propunerile de proiectele ale Timișoarei miniștrilor pe care urma să-i întâlnesc mâine și poimâine, cu speranța că ne vom vedea sănătoși după ce ies din izolare.

Sunt în legătură constantă cu echipa din Primărie care lucrează la centrele de vaccinare, să putem începe cât de curând posibil cu procesul de vaccinare.

Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, și cu toate astea m-am infectat. Fiți atenți, purtați masca, evitați întâlnirile și deplasările nenecesare. Mai avem puțin, ne vaccinăm toți și vom încheia această pandemie”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Related posts

Clotilde Armand: „Vremea dezmăţului şi populismului bugetar din cel mai bogat sector al Capitalei a trecut”

Andrada Ionescu

Sondajul coronavirusului. Ce cred românii despre reacția statului în lupta cu amenințarea globală

Primarul din Călărași, Dan Drăgulin, a murit de coronavirus. Mesajul premierului Orban

Constantinescu Gabriel

Trei medici cu coronavirus au fugit din spital. Poliția îi caută

Constantinescu Gabriel

Rareș Bogdan spune că președintele Klaus Iohannis nu a intervenit în scandalul din PNL: Nu-l interesează că eu cu Ludovic ne mai șarjăm

Andrada Ionescu

Forme tot mai grave de coronavirus în București, spune Beatrice Mahler, managerul spitalului de pneumologie

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment