Image default
Actualitate

Clotilde Armand promite burse elevilor din Sectorului 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a transmis că în următoarea şedinţă de Consiliu Local va prezenta proiectul de hotărâre prin care elevii care au rezultate bune beneficiază de burse.

„Elevii din Sectorul 1 vor beneficia de burse! În următoarea şedinţă de Consiliu Local voi prezenta consilierilor locali proiectul de hotărâre prin care elevii care au rezultate bune beneficiază de burse. Aşteptăm încheierea semestrului 1 pentru a cunoaşte rezultatele şcolare şi a putea calcula cuantumul burselor”, a scris Clotilde Armand, marţi, pe Facebook.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunțat că s-a deschis Parcul „Elisabeta Rizea”, situat pe bulevardul Poligrafiei.

„De astăzi avem un nou parc în Sectorul 1, iar acesta poartă numele: Elisabeta Rizea – eroină a luptei anticomuniste din România, care a fost arestată şi torturată de regimul comunist şi condamnată la 12 ani de închisoare. Prea puţini cetăţeni ştiu cine a fost această adevărată eroină a naţiunii române. Iar noi am decis să îi onorăm memoria şi sacrificiul prin acest gest. Vom lansa curând şi un concurs pentru realizarea unui bust al Elisabetei Rizea pe care îl vom amplasa aici”, afirmă primarul Clotilde Armand, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 1.

Clotilde Armand anunță inaugurarea unui nou parc în Sectorul 1

Conform sursei citate, în condiţiile în care Bucureştiul se află în topul celor mai poluate oraşe din Europa, orice spaţiu verde este vital pentru sănătatea comunităţii. „De aceea, conducerea primăriei a decis ca acest spaţiu să fie redat circuitului public şi reamenajat”, se mai arată în comunicatul administraţiei local.

Related posts

Marcel Ciolacu, despre programul de guvernare: Minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi

Andrada Ionescu

Simona Spătaru, asociere cu un ex-ofițer SRI cercetat la DNA. USR-Plus, „fără penali în funcții publice”

Constantinescu Gabriel

Nicuşor Dan propune ca taxa de ocupare a domeniului public pentru terase şi restaurante să fie zero

Andrada Ionescu

1 comment

Clotilde Armand cere anularea autorizației de construire pe Aleea Modrogan 1A: Este îngrozitor să privești cum o zonă protejată devine betonată - Lumea Politică 18 ianuarie 2021 at 20:48

[…] Clotilde Armand afirmă că viceprimarul Sectorului 1 Oliver Păiuși a început demersurile de verificare a documentației elaborate de funcționarii din Primăria Sectorului 1, iar ea va cere prefectului Capitalei anularea autorizației de construire și va sesiza Inspectoratul de Stat în Construcții. […]

Reply

Leave a Comment