Dragnea la Realitatea Plus. Declarații incendiare. Liviu Maior, pe atunci șef al SRI și Florin Coldea, prim adjunct au încercat să-i impună lui Liviu Dragnea premierul. Întâlnirea a avut loc după alegerile din 2016.

„Discuția a degenerat. Ne-am văzut în seara alegerilor și au insistat să fie Vasile Dîncu premier.” A declarat Livu Dragnea la Realitatea TV. El a fost invitat la Emisiunea Ancăi Alexandrescu, Culisele Statului Paralel.

Dragnea a mai spus că a fost martor al unor discuții dintre Liviu Maior și Coldea în care aceștia vorbeau cu procurori. Ei cereau arestarea anumitor persoane. Liviu Dranea, la Realitatea TV, a mai discutat și despre faptul că Florin Coldea, nu Traian Băsescu a condus „statul paralel”.

El a dat ca exemplu faptul că fratele, nepotul, fetele lui Traian Băsescu și Elena Udrea au avut dosare fabricate de „statul paralel”. Dragnea, la Realitatea TV a mai declarat că în România numai președintele are puterea.

„Cîțu e acum prim ministru. Execută ce spune Iohannis și e bun. După, vom vedea. Înțeleg că după, Cîțu și Isar vor la Banca Națională a României”. a declarat Dragnea.

Leave a comment

Lasă un răspuns