Liviu Dragnea a făcut dezvăluiri despre statul paralel la Realitatea TV. El a discutat despre evenimentele la care a fost martor în timpul în care stătea la masă cu Florin Coldea sau Liviu Maior.

„Doamna Kovesi l-a sunat pe domnul Coldea. I-a spus că o să mă bage la pușcărie și pe mine și pe soția mea. Era deranjată că am apărat Antena 3 atunci când ANAF executa televiziunea.” a declarat Dragnea la Realitatea TV vorbind despre statul paralel.

„Mă dusesem la ei la sediu (nr. SRI). Era vorba de un protocol. Am auzit o discuție între Coldea și un procuror în care se plângea că un judecător care nu execută ce i-au transmit. Coldea i-a promis că se rezolvă.” a mai spus fostul șef al PSD despre statul paralel

Liviu Dragnea nu a reușit să explice de ce vorbește abia acum despre statul paralel . „Decizia mea atunci a fost că vorbesc degeaba dacă vorbesc. Era în 2014. Săreau pe mine, nu mă credea nimeni. Nu eram președinte de partid. Atunci decizia mea a fost să fac tot ce e posibil să destram această structură” a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a fost intervievat de Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel de la Realitatea Plus. Alături de ea, în studio a mai fost prezent invitatul permanent al emisiunii, Dorin Iacob și realizatoarea TV, Marinela Mititelu.

Leave a comment

Lasă un răspuns