„Alianța Pentru Patrie” s-a născut din lacrimi, din deznădejde și din suferință. Sunt din ce în ce mai mulți oameni care nu mai suportă stilul acesta de a se face politică. Aceste resurse ale românilor trebuie folosite pentru români. Principalul obiectiv al acestui partid îl reprezintă bunăstarea românilor. Nu este un partid anti european sau anti atlantic” a declarat Liviu Dragnea la Realitatea TV unde a făcut anunțul despre partidul pe care-l sprijină.

El a spus că formațiunea este fondată de Codrin Ștefănescu și beneficiază de sprijinul său nelimitat. Deși s-a prezentat ca un susținător al noului partid, Dragnea a vorbit ca un adevărat președinte al acestuia. El a declarat că își dorește să sprijine partidul cu toată experiența pe care o are.

Dragnea a vorbit deja despre un program de guvernare pe care APP îl dezvoltă, deși a spus că la acest moment abia se lansează site-ul pentru noua formațiune politică. El a discutat despre turism, mica industrie sau izvoarele tămăduitoare din România.

„Deocamdată partidul va funcționa cu cei patru membri fondatori. Este legal constituit. A ieșit fără să creeze prea multe valuri” a declarat Dragnea la Realitatea TV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *