george simion dan diaconescu aur 640x400 1

După ce marți a stat la aceeași tribună cu Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finanțe din Guvernul Dăncilă, liderul AUR George Simion a apărut în aceeași fotografie, pe Facebook, și cu Dan Diaconescu, șeful fostului partid populist PP-DD, condamnat la închisoare pentru șantaj.

Fotografia a fost postată pe contul de socializare al lui Dan Diaconescu. Acesta se afă într-o mașină alături de George Simion. Trei inimi în culorile steagului României și textul „Într-o mașinuță, dintr-o țară tristă, doi bărbați făloși, la popor duc grijă” însoțesc fotografia postată, la care George Simion a comentat: „E oficial: am adoptat movul ca și culoare pentru Partidul Poporului – AUR” și „Dan Diaconescu este fratele nostru, al poporului AUR”.

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București, în martie 2015, la cinci ani și șase luni de închisoare pentru șantaj.

Fotografia a fost postată pe contul de socializare al lui Dan Diaconescu. Acesta se afă într-o mașină alături de George Simion. Trei inimi în culorile steagului României și textul „Într-o mașinuță, dintr-o țară tristă, doi bărbați făloși, la popor duc grijă” însoțesc fotografia postată, la care George Simion a comentat: „E oficial: am adoptat movul ca și culoare pentru Partidul Poporului – AUR” și „Dan Diaconescu este fratele nostru, al poporului AUR”, potrivit G4media.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *